De radio start na deze promotievideo.
  Ongecategoriseerd 06/04/2020

  Zonder vriendschap is succes niets waard!

  Pjotr, Snelle en Okke Punt hebben hét anthem voor vriendschap gemaakt.

  Het lied, dat gaat over hoe zonder vriendschappen je successen niets waard zijn, is de heren op het lijf geschreven.

  Pjotr en Snelle zijn al jaren bevriend en Pjotr tekende onlangs als eerste artiest op Snelle’s label ‘Lieve Jongens’. Daarnaast was hij afgelopen najaar als support-act aanwezig zijn bij Snelle’s 24/7-tour.

  Okke Punt schreef samen met Snelle de #1-hits ‘Reünie’ en ‘Smoorverliefd’. De bijbehorende videoclip laat de ware band van de mannen zien met originele, échte beelden van Pjotr, Snelle en hun vrienden door de jaren heen.

  ‘Verliezen Met Jullie’ komt uit op het label Lieve Jongens en is vanaf vandaag op alle streamingplatformen te beluisteren.

  Pjotr: ‘Tijdens het maakproces van dit nummer bespraken we hoe tof het is dat we nu als vrienden zoveel mooie dingen mogen beleven. Het is nu écht meer waard, omdat we dit samen doen!’

  Okke Punt: “Je kunt nog zo veel bereiken: alleen is maar alleen. Als je je succes en/of plezier niet kan delen, is het niets waard”.

   

  Pjotr
  Pjotr is een unieke artiest die middels zijn rake teksten, krachtige stemgeluid en lekkere ritmes elk publiek geboeid weet te houden. Zijn single ‘Zonneschijn’ wist de ‘Viral 50 NL’ van Spotify te halen en zijn EP ‘Goed Nieuws’ bemachtigde een plek in de Album Top 100. Pjotr is wekelijks te gast bij Igmar op Radio 538, waar hij het nieuws van de week bij elkaar rapt. Eerder won Pjotr de ‘Elevator Pitch’ van Radio 3FM, wat resulteerde in een optreden in de 3FM Live Box. De artiest deed daarnaast een sessie bij FunX The Future en hij won met een verpletterende liveshow in de Melkweg ‘Most Wanted’ 2018. Hiermee voegt Pjotr zich in het rijtje van eerdere winnaars als Ali B, Lange Frans en The Partysquad.

  Snelle
  Snelle brak door als rapper, maar hij heeft het afgelopen jaar bewezen genre-overschrijdend te werk te gaan door ook Pop en Organische invloeden in zijn muziek te verwerken. Op 24 oktober verscheen Snelle’s album ‘Vierentwintig’, die binnen 24 uur Goud werd en inmiddels méér dan 126 miljoen keer is gestreamd. Op het album staat de nationale hit ‘Reünie’, die de Alarmschijf werd bij QMusic en op #1 kwam in de Nederlandse Top 40. ‘Reünie’ en ‘Lippenstift’ met Marco Borsato en John Ewbank stonden respectievelijk op #2 en #3 in de Nederlandse Top 40, Snelle is daarmee de eerste Nederlandse artiest ooit die met twee nummers in de Top 3 stond. In oktober won Snelle een MTV EMA Award voor Best Worldwide Act en in december ontving hij maar liefst drie Edison nominaties en vier 100% NL Awards nominaties. In het najaar trok de artiest op een compleet uitverkochte ’24/7′-tour door Nederland en in januari heeft hij twaalf shows mogen geven in Ahoy Rotterdam bij Vrienden Van Amstel LIVE!. Snelle’s single ‘Smoorverliefd’, over de gevaren van het gebruik van je telefoon op de fiets, maakte grote impact in Nederland en ook de opvolger ’17 Miljoen Mensen’ met Davina Michelle ging viral.

  Okke Punt
  Okke Punt is artiest, songwriter en producer die in de afgelopen jaren furore heeft gemaakt in de Nederlandse muziekindustrie. Van zijn werk als gitarist van de Britse band Fiction Plane tot de finale van De Beste Singer/Songwriter van Nederland en het reclamelied van het jaar in 2015, is Okke een veelzijdige muzikant die, naast zijn werk voor anderen, er ook een vruchtbare solo carrière op na houdt. Naast zijn carrière als uitvoerend artiest heeft Okke zich in de periode 2015-2020 toegelegd op het componeren en produceren van muziek voor anderen. Dit heeft geleid tot grote successen, met als hoogtepunt zijn samenwerking met Lars Bos (Snelle), waarmee hij meerdere #1 hits in Nederland heeft weten te scoren (Reünie, Smoorverliefd). Naast Snelle is Okke werkzaam voor onder andere: Lil’ Kleine, Ronnie Flex, Guus Meeuwis, Tino Martin, Glennis Grace, Rolf Sanchez, Glen Faria, Emma Heesters, S10, Dave Budha, Bente Fokkens en vele anderen.

  ADVERTENTIE