Programma's 10/05/2022

Wil je weten hoe Daphné Nivelles Miss Exclusive werd én hoe de kroon viel? Heruitzending morgen woensdag 18 uur.

Wil je weten hoe Daphné Nivelles Miss Exclusive werd? En hoe de kroon viel …
Heruitzending morgen woensdag 18 uur.
Daphné Nivelles werd zaterdagavond in een grote live show op MENT Miss Exclusive . Ze is 22 jaar en afkomstig uit Sint-Truiden.
Daphné is studente orthopedagogie en heeft haar eigen kledingwinkel.
Wie is ze? Wat doet ze in ‘t dagelijks leven? Neemt ze nu een jaar vrij van haar job, waarom wel of niet? Hoe voelt het om ME te zijn? Wat ging er door haar heen toen ze tot ME gekroond werd? Veel traantjes? Veel geluk?…
Daphné is in het dagelijkse leven een bezige bij. In haar winkel, House of Edda, staan mooie kledij en liefde voor de natuur centraal.
Bij elke aankoop stopt Daphné een zakje bloemzaadjes in de ecologische zakjes.
Zo wil ze de groei en bestuiving van bloemen stimuleren.
Ze is een knappe dame met een hart voor onze moeder aarde.
Helaas zal haar winkel dit jaar op een lager pitje moeten draaien. Al heeft ze ook hier een plan voor. Want House of Edda zal in het komende jaar voornamelijk een online webshop zijn.
House of Edda is trouwens vernoemd naar haar paard. Want in haar vrije tijd doet ze niets liever dan dressuur rijden.
‘Als Miss Exclusive wil ik me inzetten voor de lege brooddozen. Als vrijwilliger op het speelplein voor kinderen met een beperking merk ik helaas dat er veel armoede heerst.’, zegt Daphné.
‘Het is belangrijk dat we hier actie in ondernemen. Door donaties te verzamelen kunnen we op een eenvoudige manier geld bij elkaar halen en zo voedzame maaltijden te voorzien voor kinderen die ‘s middags eigenlijk van thuis uit slechts een droog sneetje brood mee krijgen.
Want voedzaam eten staat gerant voor een hoger concentratie niveau en dat zorgt uiteindelijk voor betere studieresultaten.’
MENT zendt nu morgen woensdag 11 mei de finaleshow opnieuw uit vanaf 18 uur.
ADVERTENTIE