WEDSTRIJDREGEMENT MENT TV

 

 

 1. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door het bedrijf MENT Media bv, met ondernemingsnummer BE0820484495 ,waarvan de hoofdzetel gevestigd is in de Wijmenstraat 21E, 9000 Gent.

 

 1. Dit reglement is geldig vanaf 3/04/2021 tot en met 07/05/2021.

 

 1. De deelname is zonder aankoopverplichting. De deelname gebeurt onder voornaam en naam zoals vermeld op de identiteitskaart van de deelnemer. In geval van geschil, zal dit officiële document gevraagd worden.

 

 1. Voor geldige deelname, dienen de deelnemers het wedstrijdformulier in te vullen op de MENT TV website. Verder dienen ze ook akkoord te gaan met de wedstrijdvoorwaarden en de algemene voorwaarden van MENT TV. Ze dienen een antwoord te geven op onze schiftingsvraag. We geven elke week een waardebon van 75 euro weg voor A-mode, een waardebon van 75 euro voor Versato Juweliers en een GlowGetter make-up box van Cent Pur Cent met een verkoopprijs van 59,99 euro via de website van MENT TV.

 

 1. De deelnemende influencers geven dezelfde prijzen weg via hun sociale mediapagina. Daarvoor moet de foto van de influencer gedeeld worden op de sociale mediapagina, de Instagrampagina van MENT TV en zijn/haar partners geliked worden en onder de foto een reactie geplaatst worden. De prijzen worden elke week weggegeven op de sociale media van de deelnemende influencers.

 

 1. De winnaars worden op de hoogte gebracht via e-mail of via de sociale media van onze deelnemende influencers.

 

 1. De prijs wordt niet omgeruild in contact geld noch in andere prijzen.

 

 1. De prijzen worden opgestuurd via de post of e-mail en zijn geldig tot en met de geldigheidsdatum vermeld op de prijs (cfr. waardebonnen).

 

 1. MENT TV kan niet verantwoordelijk gesteld worden mocht zij, in geval van overmacht, door onvoorziene omstandigheden tegen haar wil, of voor juiste motieven, de wedstrijd moet inkorten, verlaten, wijzigen of stopzetten.

 

 1. MENT TV, en haar partners kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade aangericht op de prijs.

 

 1. De deelname aan de wedstrijd houdt in dat de deelnemer zich onvoorwaardelijk akkoord verklaart met dit reglement.