WEDSTRIJDREGEMENT MENT TV

 

 

 1. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door het bedrijf MENT Media bv, met ondernemingsnummer BE0820484495 ,waarvan de hoofdzetel gevestigd is in de Wijmenstraat 21E, 9000 Gent.

 

 1. Dit reglement is geldig vanaf 23/11/2020 tot en met 18/12/2020.

 

 1. De deelname is zonder aankoopverplichting. De deelname gebeurt onder voornaam en naam zoals vermeld op de identiteitskaart van de deelnemer. In geval van geschil, zal dit officiële document gevraagd worden.

 

 1. Voor geldige deelname, dienen de deelnemers te stemmen op hun favoriete après-ski top 100 op de website van Ment TV en hun naam, e-mailadres en telefoonnummer achter te laten. Verder dienen ze ook akkoord te gaan met de wedstrijdvoorwaarden en de algemene voorwaarden van Ment TV. Ze dienen een antwoord te geven op onze schiftingsvraag. We delen 20 duo-tickets uit voor een halve dag indoor-ski in Snow Valley in Peer (inclusief huur materiaal) ter waarde van 100 euro en 4 waardebonnen voor kaasfondue in Snow Valley in Peer ter waarde van 50 euro via de website.

 

 1. 10 duo-tickets voor een indoor-ski in Snow Valley Peer ter waarde van 100 euro (inclusief huur materiaal) worden weggegeven aan de deelnemers op onze sociale media. Zij dienen onze Ment TV pagina te liken op Facebook of Instagram, vrienden te taggen onder het bericht en laten weten in het bericht waarom zij moeten winnen. Uiteraard dienen ze ook op de website te stemmen op hun top 3 nummers.

 

 1. De prijzen worden weggegeven tijdens de après-ski top 100 op Ment TV op 18 december tussen 14 u en 23 u.

 

 1. De prijs wordt niet omgeruild in contact geld noch in andere prijzen.

 

 1. De prijs kan gebruikt worden wanneer Snow Valley Peer terug kan open gaan wanneer de maatregelen door de overheid zijn aangepast (in kader van de Covid-19 maatregelen door de overheid moet zowel Snow Valley Peer als hun restaurant tijdelijk gesloten blijven).

 

 1. Ment TV kan niet verantwoordelijk gesteld worden mocht zij, in geval van overmacht, door onvoorziene omstandigheden tegen haar wil, of voor juiste motieven, de wedstrijd moet inkorten, verlaten, wijzigen of stopzetten.

 

 1. Ment TV, en haar partners kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade aangericht op de prijs.

 

 1. De deelname aan de wedstrijd houdt in dat de deelnemer zich onvoorwaardelijk akkoord verklaart met dit reglement.