Herbert 22/06/2022

Twijfelt Lissa Lewis over haar komende huwelijk? Yves Segers, Danny Diëgo en Christof Chapsis .. zondag in de laatste ‘Herbert’

Twijfelt Lissa Lewis over haar komende huwelijk? Yves Segers, Danny Diëgo en Christof Chapsis .. zondag in de laatste ‘Herbert’
Eerst het slechte nieuws: Nu zondag is er de laatste aflevering van ‘Herbert’.
Het goede nieuws… ‘van dit seizoen’ moest bij het ‘slechte nieuws’, dus dat valt wel mee.
Nog goed nieuws: Herbert is er vanaf de eerste zondag van juli en dat 3 maanden lang met een gloednieuw zondagmorgenprogramma. Daarin kiest ie samen met telkens 1 centrale gast 2 uur lang de muziek. Da’s de basis voor een goeie zomerse en luchtige babbel.
De foto verklapt alvast de setting én 1 van de bekende gasten.
Nu zondag 26 juni zijn dit de gasten bij ‘Herbert’:
Christof Chapsis – nieuwe videoclip ‘Nooit Genoeg’. Na de recente stijlswitch en het succes van “Altijd Verder” besloot Vlaams zanger, acteur en presentator Christof Chapsis om ook voor zijn nieuwe single trouw te blijven aan dat recept. Christof dook namelijk opnieuw de studio in met Joes Brands (producer van onder meer IBE, Jérémie Vrielynck, Erik Goossens, Mathias Vergels,…) en Geert Vanloffelt (De Geest, Niels Destadsbader, Willy Sommers), maar er werd wel gepoogd om de lat weer een beetje hoger te leggen.
Christof vertrok met een aantal dagboekfragmenten in de aanslag naar de opnamestudio om te werken aan een nieuwe plaat. Dankzij de vakkundige hulp van Joes en Geert ontstond er in mum van tijd een melodie en een tekst.
“Nooit Genoeg” gaat over de kick, de rush en de adrenaline die onlosmakelijk verbonden zijn met het artiestenvak. Christof leeft voor het podium en is er misschien zelfs een tikkeltje verslaafd aan. “Nooit Genoeg” vat inhoudelijk perfect samen hoe de drang naar het performen door zijn aderen stroomt en kent tegelijk een voldoende dansbaar en poppy refrein.
Samen met zijn manager, boekingsagent en boezemvriend David Gheysels is Christof helemaal klaar voor de zomer met een eigentijdse song die volledig in het teken staat van wat hij het liefste doet: optreden voor een publiek.
Yves Segers – nieuwe videoclip ‘Goodbye, Ciao, Ciao’. Met Die Schnappers (Yves Segers & Matthias Lens) aanwezig op 4 juli TV-opname in Diksmuide.
Je kan je niet vroeg genoeg beginnen voorbereiden op de Oktoberfesten en dat doen Die Schnappers met een zeer aanstekelijk ambiancenummer. Maar ook solo heeft Yves een mooie zomerse single én clip uit, een nummer dat bij MENT meer dan gemaakt wordt.
Lissa Lewis Lissa trouwt deze zomer… beelden die we online zagen deden ons vermoeden dat ze twijfelt én .. ook de nieuwe single gaat die richting uit: ‘Kiezen’. Hoe dat allemaal zit, of dit een marketingstuntje is of als mooie Lissa écht twijfels heeft vertelt ze vast zelf? Leuk om weten, ook Lissa komt 4 juli naar de TV-opname’s van MENT in Diksmuide !
Danny Diëgo Dames, daar is ie weer, de meest gefotografeerde man van Nederland. Je ziet Danny in heel veel reclames bij onze Noorderburen. En hij heeft een nieuwe clip ‘Zomernachten’.. Hoe heet die nachten zijn kan Herbert vast uit z’n neus peuteren.
Kijken: Herbert, zondag tussen 10 en 12 uur.
HERBERT ZOMERT 2022 - Bart Herman
    ADVERTENTIE