Artiesten Nieuws 08/01/2023

TV-carrière voor feest-DJ Lucki Luc…

TV-carrière voor feest-DJ Lucki Luc…

Het nieuwe jaar is goed begonnen voor de Truiense Feest DJ Lucki Luc (Moose Bar, Tomorrowland, Mac Queen), want naast de release van de nieuwe single ‘Zwei Kleiner Italiener’, die hij op Driekoningen uitbracht met Die Freddies, zit er dit jaar ook een tv-carrière in de pipeline.

“Op kerstavond was ik sidekick van Dimitri Vantomme in het nieuwe MENT-programma ‘Swingers’. Samen met de dansers van Are U Famous mochten we Garry Hagger, Siham en Sasha & Davy verwelkomen, die in de uitzending hun grootste of nieuwste hit brachten. Inhoudelijk is het anders, maar wat de sfeer betreft is het format van ‘Swingers’ gebaseerd op de heerlijke meezingmomenten en ontspannende televisie zoals je die vroeger zag in Het Swingpaleis. De eerste uitzending was met kerstavond, maar het is inderdaad de bedoeling dat het tv-programma dit voorjaar terugkeert met nog meer artiesten en bekende gezichten. In afwachting heeft de zender mij al toegevoegd aan hun team en mag ik regelmatig langslopen als de expert die de nieuwste artiesten en feesttrends komt presenteren aan de kijkers. Televisie is een nieuw medium voor mij, maar het voelt heel natuurlijk aan. De opnames zijn tot nu toe allemaal al vlot verlopen en ik moet er nog aan wennen wanneer mensen mij in Sint-Truiden en omgeving er beginnen over aan te spreken (lacht). Echt waar, ik krijg ontzettend veel fijne reacties. Zelfs jonge mensen, die mij in de Moose Bar of elders aan het werk zien, herkennen mij van televisie en vragen vriendelijk om een selfie of om samen een knotsgekke TikTok te maken (lacht). Voor mij zijn dat allemaal nieuwe dingen, maar heel fijn dat ik dat in de fleur van mijn carrière nog allemaal mag meemaken”, zegt Feest DJ Lucki Luc enthousiast.

    Om het jaar helemaal goed in te zetten, bracht Feest DJ Lucki Luc op Driekoningen, samen met Die Freddies, een eigentijdse versie uit van ‘Zwei Kleiner Italiener’, dé klassieker van Conny Froboes. “Wij hebben er iets feestelijks van gemaakt dat je moeiteloos kan draaien in de après-skibar, maar ook in de feesttent, op het veldrijden en tijdens carnaval. Het is een versie die overal werkt, want op al die plekken heb ik het nummer de voorbije weken uitgetest. Het publiek reageerde laaiende enthousiast. Persoonlijk vind ik het ook één van mijn sterkste singles en samenwerken met Die Freddies staat garant voor heel veel plezier en ambiance. Schrijf maar op dat uw feestleverancier klaar is voor het nieuwe jaar”, zegt de Truiense dj met een brede glimlach.

    ADVERTENTIE