De radio start na deze promotievideo.
  Artiesten Nieuws 10/12/2019

  Sterre Koning brengt fans volledig in Kerststemming met videoclip ‘Thuis Met Kerst’

  Vandaag brengt Sterre Koning de videoclip van haar single ‘Thuis Met Kerst’ uit. Het nummer kwam afgelopen vrijdag al online op Spotify, maar nu kunnen fans van Sterre ook volledig in de Kerststemming komen met de videoclip.

  Het prachtige kasteel Wijenburg in Echteld diende als decor tijdens de opnames en onder andere de bekende YouTube-ster Beautynezz speelt een rol in de clip.

  ‘Thuis Met Kerst’ is een prachtige, vrije Nederlandse vertaling van Sterre’s favoriete Kerstnummer en wereldhit ‘I’ll Be Home’ van Megan Trainor, die al meer dan 83 miljoen keer is gestreamd op Spotify. De single is speciaal opnieuw geschreven en gearrangeerd.

  De nog net 16-jarige zangeres, presentatrice, actrice en YouTube-ster bracht afgelopen najaar haar boek ‘STERRE Waarom wachten tot je later groot bent?!’ uit en heeft een platencontract getekend bij Cloud 9 Music. Volgend jaar kunnen fans zeker meer muziek van Sterre verwachten.

   

  perscommunicatie: Your Media Wave – 9 december 2019

   

  cover - Sterre Koning - Thuis Met Kerst

    

    

   Sterre Koning

   Sterre Koning vertegenwoordigde Nederland tijdens het Junior Eurovisie Songfestival 2016 en in 2018 bereikte ze de halve finale van The Voice Kids. In 2019 heeft de 16-jarige Sterre de Nickelodeon Kids’ Choice Award gewonnen voor aanstormend talent Nederland en België.

   Op dit moment is ze te zien in drie films; ‘Misfits 2’, ‘Whitestar’ en ‘Project Gio’. Sterre presenteerde de Tina Awards en het Nickelodeon Familie Festival, daarnaast werkte ze dit najaar als gastartiest mee aan de theatertour van The Voice-winnaar Dennis van Aarssen.

   Op 21 oktober verscheen Sterre’s eigen boek ‘STERRE Waarom wachten tot je later groot bent?!’, waarin ze een uniek inkijkje in haar leven geeft en lezers inspireert hun dromen na te jagen.

   Sterre werkt al bijna twee jaar samen met Dreamworks, waar ze momenteel op Netflix te horen is als de zangeres Sally Jessup in de Christmas Special van de animatie hitserie ‘Spirit Samen Vrij’. Sterre heeft een eigen YouTube-kanaal en is online reporter (geweest) voor Tina TV, Yours Today, The Voice Kids, Avro Tros, Disney, Nickelodeon, RTL, DFW en vele anderen.

   Dagelijks houdt ze via social media haar in totaal 500.000 fans op de hoogte van haar leven.

   ADVERTENTIE