Boeken 08/01/2019

Sonja Kimpen lanceert het boek ‘De 10 synergieprincipes’

Januari is de maand van de goede voornemens .. en in het jaar waarin Sonja haar 60ste verjaardag viert (ze is jarig op 10 april) lanceert ze haar nieuwe boek ‘De 10 Synergieprincipes’.

Dit boek biedt een spiksplinternieuwe kijk op voeding, beweging, hersen- en hormonenwerking. In één overzichtelijke strategie help ik je om je lichaam realistisch in vorm te brengen. Het is gebaseerd op wetenschap, maar ontdaan van het vakjargon. Ik vertel de dingen klaar en duidelijk, zodat iedereen het verstaat”, zegt een enthousiaste Sonja Kimpen.

Al decennialang promoot Sonja Kimpen een totaalaanpak wars van hokjes denken. “Een lichaam werkt ontegensprekelijk synergetisch, dit wil zeggen dat het geheel meer is dan de som der delen. Veel meer! De uitdaging van de eeuw is in een wereld van overvloed en verleiding, toch goed voor jezelf te zorgen, zodat zelfzorg nooit je zorg moet worden.

 

‘De 10 synergieprincipes – voor de beste vorm op elke leeftijd. Zonder dieet’ is vanaf nu te koop, via o.a.www.sonjakimpen.be of in de boekhandel in je buurt. Het boek telt 227 pagina’s.

 

Over Sonja Kimpen:

Om inzicht te krijgen in hoe een lijf functioneert, haalde ze haar master bewegingswetenschappen aan de universiteit van Leuven. Na haar opleiding bleef ze zichzelf bijscholen in voeding en mentale training, tot op de dag van vandaag. Ze heeft 16 jaar lesgeefervaring aan het hoger instituut voor kinesitherapie. Dat vormde haar didactische en pedagogische manier van werken. De recente doorbraken en ontwikkeling in de hersen- en hormonenwetenschappen, geven nog meer bewijskracht aan datgene wat Sonja als coach reeds jaren toepast.

 

boek - Sonja Kimpen - De 10 Synergie Principes

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Perscomunnicatie: House Of Entertainment – 3 januari 2019

  ADVERTENTIE