Herbert 27/12/2020

Sofie Verschueren bij ‘Herbert’: Rosalie werd aan 26 weken geboren en woog 960 gram’.

Sofie Verschueren kan je nog kennen als presentatrice bij Radio Nostalgie. Nu is ze docent radio. Sofie en haar partner hebben 2 zoontjes en .. wilden graag nog een derde kindje. Maar dat.. ging heel erg moeizaam.

Het verhaal van een dichtgegroeide baarmoeder én .. een vroeggeboorte, na 26 weken en drie dagen… Het werd een verhaal van heel veel onzekerheid en angst.

Rosalie woog bij de geboorte 960 gram. Sofie omschrijft het als ‘de grootte van een pakje suiker met al wat suiker uit, half doorschijnend ook.’ Het kindje bleef 82 (!) dagen op neonatalogie.

Haar verhaal doet ze bij Herbert.

Verder te gast:

Ilse Gysel : ‘We worden niet geleerd hoe we kunnen kijken naar wat goed is… op school is er al ‘de rode stylo’ en dat is fout.. We laten ons veel te klein houden, we moeten echt gaan voor wie we zijn.’

Garry Hagger: ‘Ik heb door de lockdown een ander in mezelf leren ontdekken… ik kan nu van bv een gewone wandeling genieten. Ik kom tot gesprekken met mijn partner waar ik anders niet toe kwam.

én .. in absolute primeur, de nieuwe single en clip van Garry Hagger. Dier komt op 5 januari uit, maar zie je vandaag al op MENT.

Garry Hagger

    ADVERTENTIE