Hadiemicha 2.0 04/06/2021

Rocker Dirk Blanchart, zondag 21 uur in Hadiemicha.

Rockartiest Dirk Blanchart is zondag de gast van Micha. De man achter de new-wave groep Luna Twist en 13 solo albums heeft een leven te vertellen.. en dat doet is ook, een uur lang, zondag 6 juni vanaf 21 uur, natuurlijk bij MENT.

 

Enkele quotes uit het programma:

Dirk zei ooit: ‘Mijn grootste angst is vergeten te worden!’ Nu zegt hij: ‘Ik begrijp nu niet meer wat ik daarmee bedoelde…’

‘Waarschijnlijk jeugdige overmoed.’

‘Ik leerde gitaarspelen van Dirk Devriendt, een dorpsgenoot uit Drongen, die de Ontdek De Ster wedstrijd won en virtuoos gitaar speelde’. We zijn nog altijd goed ‘bevriendt’….

‘Mijn angst dat zingen en schrijven in het Nederlands niet mijn dada was, heb ik door de jaren kunnen overwinnen door … in het Nederlands te zingen.’

‘Sinds 2011 ben ik docent song-writing en productieanalyse & combo aan de School of Art/conservatorium Gent (HoGo) waar jonge mensen worden klaargestoomd voor een muzikale en technische carrière in de muziek.’

 

ADVERTENTIE