Artiesten Nieuws 23/10/2020

Paul Sinha kondigt album aan met single ‘Dromen’

Vandaag geeft Paul Sinha met zijn nieuwe single ‘Dromen’ een voorproefje van zijn gelijknamige, nog te verschijnen album ‘Dromen’. De zelfgeschreven song gaat over een liefdesrelatie die even in zwaar weer zit, maar door te dromen kan het nog alle kanten op!

Het album ‘Dromen’ verschijnt op 13 november en zal naast deze single bestaan uit onder andere de eerder verschenen tracks ‘Nodig’ samen met Snelle en ‘Hoe Het Loopt’ met Kraantje Pappie. Deze songs zijn al goed voor miljoenen streams, maar daarnaast kunnen fans heel veel nieuwe muziek verwachten.

Paul Sinha werd dit jaar nog genomineerd voor een Edison in de categorie ‘Nederlandstalig’ en schreef mee aan de #1 hit ‘Más Más Más’ van Rolf Sanchez. Zijn eigen single ‘Dromen’ is vanaf nu overal te streamen en op YouTube verschijnt een videoclip.

 

Paul Sinha: In je dromen verlies je alle beperkingen die de echte wereld kan hebben. Dit leven vliegt in hoog tempo voorbij en soms zijn je dromen de enige plek waar je dierbare herinneringen kunt herbeleven. Ik denk dat een hoop van mijn fans zich op hun eigen manier in dit nummer zullen herkennen!”

 

Paul Sinha
Paul Sinha is een Nederlandse Popartiest die muziek uitbrengt met een heel eigen en unieke sound. Dat is ook niet onopgemerkt gebleven bij het grote publiek, hij scoorde namelijk méér dan 50 miljoen streams op Spotify in zijn nog relatief korte carrière. Achter de schermen werkte Paul als schrijver en producer al samen met artiesten als Anouk, Maan, Tabitha, Roxeanne Hazes, Snelle, Kris Kross Amsterdam, Frenna en Rolf Sanchez.  In 2019 vertolkte Paul Sinha de rol van Petrus in de populaire vertelling ‘The Passion’ van de Evangelische Omroep en stond hij zij aan zij met het duo Nick & Simon in een uitverkochte Ziggo Dome. Al het harde werk dat Paul Sinha heeft gedaan sinds de start van zijn eigen label ‘Alpha Rec’ is nu samengebundeld tot het album ‘Dromen’. Het is tijd voor zijn eigen moment in de spotlight! De 24-jarige Sinha is meer dan klaar voor de volgende stap in zijn carrière en één ding is zeker: ‘The best is yet to come’!

 

perscommunicatie: your wave media – 23 oktober 2020

 

cover - Paul Sinha - Dromen

    ADVERTENTIE