Artiesten Nieuws 28/01/2023

Ook zin in zon ?

 

 

 

Estepona

Dit stadje, met bloemen in zowat iedere straat, straalt sfeer en charme uit. Overdag, maar zeker en vast ook in de avond. Restaurantjes, winkels en boetiekjes die vaak tot 10 uur ‘s avonds open zijn.. vragen om een avondje uit. Je eet er spotgoedkoop een tapaatje bij een ‘cerveza’ of uitgebreider op de Plaza Flores, het roottopterras van El Pilar, aan de tafeltjes die ‘s avonds zijn opgesteld in de vele straatjes en pleintjes .. of wat hippere tapas bij El Bulla, een aanrader trouwens.
Uit eten is doorgaans een stuk goedkoper dan in landen als België, Nederland, Duitsland, Frankrijk of de Scandinavische landen. Aan het strand zijn er strandrestootjes waar verse vis of vlees op houtskool gebakken worden.

De oude stad ligt op een kleine kilometer van het appartement, kan dus perfect te voet. Je beleeft hier, na een dagje sporten, zonnen, praten, lezen of gewoon niksen .. zeer mooie avonden.

Appartement te huur in Estepona (regio Marbella) Spanje

Wanneer is het appartement nog vrij? Check hier & boek je volgende vakantie. 

Centraal gelegen nieuwbouwappartement met schitterend groot zonne- en zwemterras in Estepona, dicht bij The New Golden Mile / regio Marbella.

Er zijn weinig nieuwbouwappartementen te huur en al helemaal weinig appartementen die zo centraal gelegen zijn. Dit appartement werd voor het eerst in gebruik genomen in zomer 2022.

Het ligt in South Bay Las Mesas 1, een complex met een beperkt aantal luxe appartementen en alle faciliteiten.

 

 

ADVERTENTIE