TV-opname 13/09/2022

Ook de komende zomers.. MENT in Diksmuide:

MENT TV en stad Diksmuide slaan ook de komende 2 zomers de handen in elkaar!

Het is ondertussen een traditie geworden, de maandag net voor 11 juli strijkt MENT TV neer op de Grote Markt van Diksmuide.
Ruim 30 artiesten brengen er hun nieuwste hits terwijl de camera’s draaien voor de opnames van MENT TV. Na een korte pauze van 2 jaar door Corona kon het feest deze zomer weer losbarsten op een bomvol marktplein. Een feestje dat niet onopgemerkt voorbij gaat, heel wat bezoekers zakten af naar de Grote Markt.

Dat willen zowel het stadsbestuur als de zender zelf samen verder zetten. Met trots kondigen ze dan ook aan dat er een samenwerkingsakkoord is voor de komende 2 jaar.

 

Lies Laridon, Burgemeester Diksmuide:

‘Diksmuide is een bruisende stad, met de komst van MENT TV voegen we een topper toe aan onze evenementenkalender. Dat we meer dan 30 artiesten kunnen verwelkomen zorgt dat er voor elk wat wils is. MENT TV is voor ons ook een onderdeel van citymarketing. We zetten Diksmuide op de kaart. De filmopnames zorgen ervoor dat mensen geprikkeld worden door het mooie decor en Diksmuide willen beleven. Ook het aantal bezoekers tijdens het evenement zien we fors stijgen, dit kan enkel maar ten goede komen van onze lokale handelaars en horeca. Een engagement tot het einde van de huidige legislatuur zorgt ervoor dat we deze opnames kunnen blijven aanbieden voor burger en bezoekers.’

 

Marc Hallez, Ment TV:

‘De samenwerking met de verschillende diensten van Stad Diksmuide verloopt schitterend… en het publiek smaakt massaal de komst van zo’n 30 artiesten naar de Boterstad. We merken ook dat men van heel ver buiten Diksmuide komt om de opnames bij te wonen en die ook steeds vaker koppelen aan een dagje extra in de regio. Diksmuide heeft trouwens heel wat te bieden, we verheugen ons er dan ook op dat we de komende 2 jaar opnieuw kunnen neerstrijken op hun Grote Markt.
De volgende zomer kan niet snel genoeg komen.’

ADVERTENTIE