Hadiemicha 2.0 26/07/2020

Nu zondag bij MENT, Ronn Moss: ‘Ik vond de liefde bij een Playboymodel’.

Ridge Forrester uit The Bold and The Beautiful, Ronn Moss dus, is zondag 26 juli samen met Ella Luna te gast bij Micha op MENT. Hij vertelt hoe hij door een collega-acteur voorgesteld werd aan een Playboymodel.. Miss June 1985. .. Devin DeVasquez. Hij vertelt dat hij bang was van ‘dit soort vrouwen’.. maar vergiste zich helemaal. Ze bleek de liefste vrouw te zijn die ooit in z’n leven kwam. Ze zijn nog samen.

Regelmatig hernieuwt het koppel hun trouwbeloftes. De kans is groot dat ze dat volgende keer in ons land doen.. zo liet de acteur zich ontvallen.

Ronn vertelt ook over z’n jeugd, over hoe hij een nummer 1 – hit scoorde met z’n band en hoe de auditie voor The Bold and The Beautiful verliep.. in een veel te klein jasje.

Ook over hun zware verkeersongeval en over hoe hij spelen in The Bold and The Beautiful moe werd .. na 25 jaar is Ronn Moss openhartig. Hij mist wel de mensen op de set.. niet het werk op de set.

Dit en veel meer in een persoonlijke babbel, zondag 21 uur in Hadiemicha bij MENT… Ronn Moss en de Vlaamse schone Ella Luna.

ADVERTENTIE