Artiesten Nieuws 07/06/2019

De single ‘Terug bij mij’, een prachtig eerbetoon aan Paul Severs

“Ik denk dat mijn vader trots zou zijn op het nummer en de bijhorende clip” 
– Christophe Severs –

Op 9 april 2019 overleed Belgisch muziekicoon Paul Severs.

Ook voor de jonge zangeres Nina Butera, die op de voet gevolgd en enorm gesteund werd door Paul, kwam het aan als een mokerslag. Nina werkt al een tijd samen met de zoon van Paul, Christophe Severs, die haar muzikale carrière begeleidt. Nina en Christophe zochten en vonden een uitlaatklep voor hun gedeelde pijn in het nummer ‘Terug bij mij‘. Deze song werd al een tijdje geleden geschreven door Christophe, samen met Niko Westelinck. Destijds werd het liedje geschreven rond het verlies van een liefde. Christophe paste de tekst aan, omdat hij door het plotse overlijden van zijn vader geconfronteerd werd met de moeilijkste periode uit zijn leven.

De single ‘Terug bij mij’, een prachtig eerbetoon aan Paul Severs, werd onlangs uitgebracht en nu is ook de bijhorende clip klaar!

De nieuwe single van Nina Butera ‘Terug bij mij’ sluit aan bij haar pop-repertoire dat tot dusver Vlaanderen en zelfs Nederland wist te bekoren. Deze 15-jarige jongedame weet telkens de gevoelige snaar te raken. En nu nog meer dan ooit tevoren…

perscommunicatie: BUZZARD MUSIC– 5 juni 2019

Nina Butera - Terug Bij Mij_cover

    ADVERTENTIE