Artiesten Nieuws 13/05/2020

Nieuwe single van Amaryllis Temmerman uit de pen van Lieven Tavernier!

Amaryllis Temmerman is geen onbekende in de Belgische scene. Naast presentatrice en actrice, is zij vooral bekend als gepassioneerd zangeres en staat zij al meer dan 20 jaar aan de Vlaamse top. En al die tijd onderscheidde Amaryllis zich met een prachtige stem, maar ook door een verscheidenheid aan muziekstijlen. Als singer-songwriter zeilt ze feilloos tussen jazzy ritmes en Vlaamse pop en werkt ze samen met ander schoon volk. Vraag maar aan John Terra, Nol Havens (VOF De Kunst) en haar artistieke hartsvriendinnen Astrid Nijgh, Sabien Tiels en Riet Muylaert.

Ook op het podium staat Amaryllis steeds heel overtuigend.
Ze voelt zich overal thuis: in het theater, op een festivalpodium of tijdens een sfeerrijk feest. En of het nu met haar eigen band is of als gastzangeres, Amaryllis staat er telkens opnieuw, vol passie.

De nieuwe single “Zo mooi” is speciaal geschreven door Lieven Tavernier, (bekend van de onsterfelijke songs als ‘Eerste Sneeuw’, en ‘de Fanfare van Honger en Dorst’) met de vraag of Amaryllis geen interesse had om van dit liedje een radiovriendelijk deuntje te maken. En dat is gelukt, nietwaar?

Het muzikale arrangement van deze vrolijke uptempo single is van de hand van Tom Vanstiphout die er telkens in slaagt om een unieke sound te maken.

Credits
*Tom Vanstiphout (gitaren, backing vocals, arrangement, productie) *Amaryllis Temmerman (lead vocal)
*Lieven Tavernier (tekst en melodie)
*Wouter Van Tornhout (drums)
*Hans Francken (Hammond)
*Ward Neirynck (Mix)

perscommunicatie: Kardini – 12 mei 2020

Amaryllis Temmerman - Zo Mooi

    ADVERTENTIE