Herbert 23/10/2021

Minister Vincent Van Quickenborne: ‘Dementie, ik ben me ervan bewust dat het er mogelijk voor mij zit aan te komen’.

Minister Vincent Van Quickenborne: ‘Dementie, ik ben me ervan bewust dat het er mogelijk ook voor mij zit aan te komen’.

Pakkende uitspraak toch van minister van Justitie Vincent Van Quickenborne: ‘Mijn grootmoeder had dementie, mijn vader had het, ik ben me er dus van bewust dat het er mogelijk ook voor mij zit aan te komen.. want het is erfelijk.’

Verder zegt hij in ‘Herbert’, de zondagmorgen talkshow bij MENT: ‘Ik wou nog zo veel vertellen aan mijn vader, hij was er wel nog, maar je was totaal dat contact kwijt he. Ik hoop echt dat de wetenschap daar iets op vindt’.

Andere moois uitspraak die hij doet: ‘Na het leven is de dood het mooiste dat er is’.

Ondermeer Vincent Van Quickenborne, Bart Herman en Carry Goossens zijn morgen zondagmorgen (24 oktober) in ‘Herbert’ met Herbert Verhaeghe.

MENT kijken, zondag 24 oktober tussen even over 10 uur en 12 uur.

ADVERTENTIE