Herbert 28/05/2021

MENT-Primeur: Christoff en Lindsay gaan in de bouwsector.

Copyright: MENT MEDIA / Gerben Steyaert

 

 

Ook voor Christoff hakte Corona er flink in. ‘De eerste week lock down voelde aan als vakantie… maar het bleef duren, we zijn 15 maanden verder. Ik heb écht die adrenaline nodig’.

Christoff was te gast bij Herbert Verhaeghe naar aanleiding van z’n nieuw nummer ‘Als je bij me bent’ dat er na lange tijd is gekomen en MENT in de hoogste rotatie in haar playlisten opnam.

In ‘Herbert’, het zondagochtendprogramma van MENT TV zegt Christoff: ‘Wie had gedacht dat dit ooit kon gebeuren… naar de toekomst toe wil ik samen met mijn zus Lindsay minder afhankelijk worden van de zangcarrière. Daarom beslisten we iets naast onze zangcarrière te doen. We komen uit een aannemersfamilie en zijn met een baksteen in de maag geboren. We starten in de bouw en verbouw en gaan nu een eerste bouwproject(je) doen. We hebben dat nodig om én onze zinnen te verzetten én om minder afhankelijk te zijn, want als men ‘hier boven’ of één of andere regering op de knop drukt is het gedaan’.

Christoff en Lindsay gaan dus in de toekomst niet meer alleen ‘aan hun carrière bouwen’ … We wensen hen zeer veel succes toe !

Het volledige interview, zondag 30 mei vanaf 10 uur. Natuurlijk .. bij MENT.

      ADVERTENTIE