Over MENT 10/10/2022

MENT-medewerker Gerben Steyaert wint ‘THEOflitser’ voor fotografie.

MENT-medewerker Gerben Steyaert wint THEO voor fotografie.
De THEO’s zijn de Eekloose ondernemersawards. Gerben Steyaert was oorspronkelijk bij de 4 ‘super’genomineerden voor de award ‘Starter van het jaar’.
Hier greep hij naast de prijs.
Maar toen kwam de persprijs, de ‘THEOflitser’. Uit de 20 supergenomineerden uit de verschillende categorieën, kiest de lokale pers een persoon uit waarvan zij vinden dat die een THEO verdient. Gerbens bijdragen aan het positieve beeld van Stad Eeklo aan de hand van verschillende foto en videoprojecten waren hiervoor doorslaggevend.
Bij MENT verzorgt Gerben de fotografie die in de MENT-communicatie gebruikt wordt, hij werkt ook als cameraman-regisseur-monteur voor ondermeer de Trendsetters lifestyleprogramma’s.
Marc Hallez, MENT: ‘Gerben begon bij ons als stagiair. In de meer dan 20 jaar dat regelmatig jonge mensen stage bij ons komen doen heb je hoogstens een paar keer dat je zegt: ‘die laten we niet lopen’. Meteen viel ons z’n gedrevenheid, talent, ‘zicht’ op beeld op. We zijn dan ook trots dat hij een mooie prijs in de wacht sleept. Verdiend!. Of we hem nu moeten ‘Theo’ noemen in plaats van Gerben weet ik niet. We gaan ‘m es roepen en zien dan wel. Théoooo!’
ADVERTENTIE