Over MENT 15/04/2021

MENT lanceert make-up box met grote live-uitzending

MENT TV stelt morgen vrijdag 16 april, tijdens een live-uitzending, de ‘Glow Getter’ highlighter-box voor. Caroline Rigo (Cent Pur Cent),  influencer Jill De Greef en MENT sloegen de handen in elkaar om een mooie make-up-box in de handel te brengen.

Morgen worden de MENT-studio’s omgebouwd tot een heus beautywalhalla en kan je tussen 15u00 en 21u00 kijken naar een live-uitzending met gastvrouwen Amaryllis Temmerman en Celien Deloof. In hun uitzending ontvangen zij hun collega en influencer Jill De Greef, die samen met de zender en de Hasseltse onderneemster Caroline Rigo (Cent Pur Cent) het gezicht is van de ‘Glow Getter’ make-up box. Vanaf dit weekend is de limited edition box in beperkte oplage online verkrijgbaar of in één van de 600 apotheken. Ook presentatrice en voormalig Miss Belgian Beauty Cynthia Reekmans komt langs, net als zangeressen Barbara Dex, Edmée Daenen (D.H.T featuring Edmée) en Jessy De Smet (The MacKenzie).

Presentatrice en influencer Jill De Greef gaf in haar MENT-programma ‘Trendsetters’ al een voorsmaakje van de ‘MENT Glow Getter make-up box’.

Jill’s limited edition make-up box bevat drie verschillende highlighters die zorgvuldig kunnen worden aangebracht met de bijgeleverde fanbrush, een hydraterende fixing spray én een onmisbare handbag lipgloss voor kleine touch-ups onderweg.

Caroline Rigo: “Ik vond het vooral belangrijk om een assortiment samen te stellen die vriendelijk en geschikt is voor elk huidtype. Zo bevat de box tal van onmisbare items voor een makkelijk zelf te creëren healthy glow.”

Gastvrouwen Amaryllis Temmerman en Celien Deloof doorspekken morgen vrijdag het programma tussen 15u00 en 21u00 met veel tips voor een toffe én gezonde make-up.

“Het wordt een hele toffe uitzending, met gezellige babbels die worden afgewisseld met toffe muziek”, zegt MENT-CEO Marc Hallez, die laaiend enthousiast is over deze unieke samenwerking. “We werken al een hele tijd samen met partner Cent pur Cent voor de make-up van al onze presentatrices. Aangezien de zender 10 jaar bestaat leek het ons nu het ideale moment om eens iets speciaals te doen met de MENT e-bike én deze prachtige make-up box.”

De lancering van de ‘Glow Getter make-up box’  zie je morgen vrijdag 16 april op MENT, tussen 15u00 en 21u00. Meer info over de limited edition box vind je op

Glow Getter Box X Jill De Greef

Je kan de box ook vinden in Café Beauté (Hasselt en Knokke) én bij de apotheek.

ADVERTENTIE