Affiche 04/07/2021

Marc Boon: van ‘Rijdende Rechter’ naar MENT TV.

Marc heeft zijn eigen familienaam voor cultuur.. ‘een boon voor cultuur’ dus.

Marc Boon maakte de komst van z’n programma afgelopen week op MENT TV zelf bekend en herhaalt het verhaal deze (zondag-) middag in ‘Puur Passie’.

Deze theater-musical-cultuur-lover zal dit najaar een breed gedragen programma maken bij MENT.

Marc is Vlaming, maar is ook bij de Nederlandse TV-kijkers bekend als 1 van diegenen die ‘De Rijdende Rechter’ adviseerde in de conflicten die in het programma werden behandeld.

Marc werkte voor een aantal regionale omroepen, is cultuurminnaar en praatvaar. Het gesprek valt met Marc niet stil.

In zijn programma zal een zeer breed en populair spectrum van cultuur aan bod komen, van theater over musical naar stand-up en film.

Marc zal dit alles op een zeer toffe en entertainende manier brengen.

Marc Hallez – MENT TV: ‘MENT profileert zich erg breed. We zijn al zeer lang veel meer dan ‘Vlaamse muziek alleen’. Het muziek- en infopalet is over de brands op het kanaal ‘MENT’, MENT Prime’ en ‘SORRY Music’ heel erg breed geworden. Daardoor scoren we ook erg goed in een goed opgeleide groepen, in een actieve breed geïnteresseerde bevolking. ‘Puur Passie’ was reeds een programma rond theater en musical. We staan open voor nieuwe edities als die vraag zou komen.  Je kan aan ons rijke Vlaamse culturele leven geen aandacht genoeg besteden. Marc is een vakman die we met plezier verwelkomen. Met hem wordt het fun waardoor we ook mensen zullen bereiken die zichzelf misschien niet eens ‘cultuurliefhebber’ zouden noemen… en net dat werkt verbredend’.

ADVERTENTIE