Artiesten Nieuws 14/11/2022

Lissa Lewis stelt vol trots haar tweede album ‘Kiezen’ voor

Met haar beloftevolle en krachtige stem is Lissa Lewis een rijzende ster in de wereld van de Vlaamse pop. Haar debuutsingle ‘Gouden Glimlach’ was meteen een groot succes. Het nummer stond wekenlang in de Vlaamse hitparades. In 2015 bracht Lissa Lewis haar debuutalbum ‘Sprong In Het Duister’ uit. En nu, zeven jaar later, is het éindelijk tijd voor haar tweede album. En wat voor één. Vol trots stelt Lissa Lewis ‘Kiezen’ voor, dat vandaag uitkomt bij CNR Records.

Lissa Lewis“‘Kiezen’ is een mooi, gevarieerd album waar ik enorm fier op ben. Ik mocht de voorbije jaren dan ook samenwerken met grote muzikale talenten als Yannic Fonderie en Joes Brands, en ook met tekstschrijver Geert Vanloffelt en Stefaan Fernande, die we helaas niet meer in ons midden hebben.

En wat ben ik trots op het duet met Rob de Nijs. Dat is een mooie muzikale belevenis die ik heel mijn leven zal koesteren.

Als ik het album moet samenvatten in één zin, zou ik zeggen: ‘het mooiste wat je kunt worden is ‘jezelf’’.”

Samen met het album brengt Lissa Lewis vandaag ook de nieuwe single ‘Laat Me Nog 1 Keer’ uit, een prachtige ballade die ze samen met Marcel Fisser en Bram Koning heeft geschreven. De pakkende songtekst is uit het leven gegrepen, iets waar iedereen zich wel in kan herkennen.

“Het is ongelofelijk fijn om met de muzikale toppers Marcel en Bram te mogen werken. Ik hou enorm van melodieuze wendingen en dat is iets wat zij perfect aanvoelen.

Het idee voor deze single kwam er toen een goede vriendin van mij na een relatie van acht jaar plots aan de kant werd geschoven door haar grote liefde. Er brak voor haar een heel lastige tijd aan. Nog niet zo lang geleden vertelde ze me dat ze nog vaak terugdenkt aan de tijd dat ze gelukkig was met haar toenmalige vriend en dat ze hem moeilijk kan loslaten”, aldus Lissa Lewis.

 

release: 10 november 2022

perscommunicatie: CNR – 10 november 2022

 

cover - Lissa Lewis - Laat Me Nog 1 Keer (single)

    ADVERTENTIE