Artiesten Nieuws 30/12/2019

Laura Lynn getuigt over de moeilijke zomerperiode en de breuk met Matthias Lens

  Laura Lynn getuigt over de moeilijke zomerperiode en de breuk met Matthias Lens.

   

  Laura Lynn was vooral erg zwijgzaam over haar breuk met Matthias. In Hadiemicha op MENT TV was ze wel opvallend open daarover. Micha Marah zette haar samen met Luc Steeno en Frank Van Erum waarmee ze afgelopen zomer in Het Witte Paard in Blankenberge optrad. Ze vertelt hoe veel steun ze aan de beide heeft gehad in die voor haar zo moeilijke periode.

   

  Laura Lynn: ‘Wat zo tof was is dat Luc Steeno en Frank Van Erum me zo goed hebben opgevangen, telkens ik in een dipje zat. Ze gaven me toen een knuffel en zegden ‘komaan, we gaan er weer voor’.. Ik heb me de hele zomer aan hen opgetrokken.. ze stuurden regelmatig een sms-je of gaven een belletje. Ik verbleef toen alleen op een appartementje in Blankenberge en belde ze af en toe voor een babbel.  Ook Matthias zat toen in de show, dat was erg lastig, maar we hebben geen ruzie gemaakt. We deelden ook eenzelfde kleedkamer.’

   

  Acteur Frank Van Erum voegt er aan toe dat hij wel schrik had, toen hij hoorde over de breuk tussen Laura Lynn en Matthias, dat het effect zou hebben op hun productie. Maar dat was dus niet het geval.