Herbert 16/06/2022

Jo Vally, Garry Hagger, Mieke, Jana Maria en winnaar The Voice NL… zondag bij ‘Herbert’.

Jo Vally, Garry Hagger, Mieke, Jana Maria en winnaar The Voice NL… zondag bij ‘Herbert’.
Herbert werkt achter de schermen hard aan een nieuw zomerprogramma ‘Herbert Zomert’.  Maar ook de laatste twee afleveringen ‘Herbert’ van dit seizoen zijn dik de moeite.
Wie komt nu zondagmorgen aanschuiven?
Dennis van Aarssen ondereer,
Dennis is de winnaar van The Voice NL 2019 en heeft hij dit voorjaar zijn allereerste show in de Verenigde Staten gedaan. Een heel tof traject waar hij graag over komt praten!
En ja hoor… Garry Hagger is er ook .. Hij komt praten over ‘zijn zomer’, over de nieuwe clip ‘Alleen bij haar’ en komt vooruitblikken op de MENT-opnames in Diksmuide. Daar brengt hij een kanjer van een eerdere hit ! Het plein op z’n kop!
Ook Jo Vally komt mijmeren over een volle markt in de boterstad, want ook hij is 1 van de Vlaamse artiesten die er op 4 juli bij zijn op de reuzegrote markt van Diksmuide.
Jana Maria zal je minder bekend in de oren klinken, OK. Maar haar muziek klinkt alvast zalig mooi. Maak zondag kennis met Jana.
.. en de mama van alle artiesten, die is er ook. ‘Ons Mieke’… en ‘Liefde voor jou’, een nummer over en voor haar man Marc die maanden lang in coma en in het ziekenhuis lag.. schipperend tussen leven en dood… maar het gelukkig haalde.  Mieke maakte een eerbetoon aan hem.
Kijken doe je, dat weten we! Zondagmorgen vanaf 10 uur bij MENT.