De radio start na deze promotievideo.
  Artiesten Nieuws 12/10/2018

  Jérémie Vrielynck legt ziel bloot in nieuwe single ‘Mezelf zijn’

  De achttienjarige Jérémie Vrielynck uit Deerlijk deed vorig seizoen tijdens de Blind Auditions van The Voice van Vlaanderen (VTM) de stoelen draaien van coaches Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Zijn indrukwekkende versie van ‘Mercy’ van Shawn Mendes leverde hem een plaatsje in Team Koen op, waarmee hij het tot de liveshows schopte.

  Zijn opgemerkte passage in The Voice van Vlaanderen was niet de eerste kennismaking met de showbizzwereld voor Jérémie. Zo vertolkte hij o.a. de mannelijke hoofdrol in zowel de Ketnetmusical als -serie ‘Kadanza’ (2015) en speelde hij‘Jonge Fons’ in de zeer succesvolle spektakel-musical ’14-18’ (2014). Met ‘Mezelf zijn’ presenteert Jérémie nu zijn nieuwe, Nederlandstalige single. Een prachtig, aangrijpend, autobiografisch nummer, waarin hij z’n ziel blootlegt.

  Nieuwe single is afrekening met verleden

  Zijn kwaliteiten als acteur, zanger en muzikant, leverden Jérémie al mooie kansen en mogelijkheden op, maar de creatieve jongeman maakte ook reeds kennis met de keerzijde van de medaille, zo vertelt hij: “Wanneer je als jonge gast bezig bent met acteren, zingen en muziek maken, word je al snel als “anders” bekeken en kinderen/jongeren kunnen dan erg hard zijn voor elkaar. Ik heb dat ook mogen ervaren. Vooral op school had ik het gevoel dat ik werd buitengesloten en er nooit echt “bijhoorde”, terwijl ik gewoon bezig was met wat mij interesseerde, met mezelf zijn.

  Toen ik ‘Jasper’ speelde in de Ketnetmusical en tv-serie ‘Kadanza’, werd het allemaal nog wat erger en kreeg ik ook te maken met jaloezie en pestgedrag. Die zaken hebben me zeker getekend, maar ook sterker gemaakt. Ik hoef me niet te schamen voor wie ik ben en wat ik wil doen in mijn leven. De single ‘Mezelf zijn’, die ik samen schreef met mijn vaste producer Bart Claus, is dus wel een soort statement naar de buitenwereld toe en een afrekening met het verleden, maar ik hoop eigenlijk vooral een hart onder de riem voor iedereen die zich in een soortgelijke situatie bevindt en denkt zich anders te moeten voordoen om aan de verwachtingen van de maatschappij te voldoen.

  Aan die mensen wil ik meegeven: Wees gewoon jezelf en je zal veel gelukkiger zijn!

   

  Jeremie Vrielynck
   Jeremie Vrielynck

    

   Perscommunicatie: House Of Entertainment – 12 oktober 2018

   ADVERTENTIE