Artiesten Nieuws 19/02/2024

Je moet René Karst niet uitleggen hoe je een feestliedje maakt.

René Karst deelt feestelijke wijsheid in nieuwe single ‘Later Komt De Kater’

Je moet René Karst, bekend van o.a. ‘Atje voor de Sfeer’ en ‘Liever Te Dik In De Kist’ niet uitleggen hoe je een feestliedje maakt.

In volle carnavalsperiode lanceert de sympathieke volkszanger de gelaagde single ‘Later Komt De Kater’, waarbij hij op de hoesfoto poseert met een echte kater.

Ja, ik hou wel van die dubbele twisten,” zegt René Karst lachend. “Een nieuwe feestsingle waarbij ik de feestvierders in kwestie aanmoedig om vooral voluit te genieten van het feestje, want ‘Later Komt De Kater’. Ik hou zelf ook wel van stevige feestjes. Dan denk ik spontaan terug aan bijvoorbeeld mijn optreden op de MOOSE BAR in het Antwerpse Sportpaleis, maar ook alle andere die ik al heb mogen doen.

Als artiest is het een dankbaar voorrecht wanneer je naast je bekende liedjes ook nieuwe songs mag brengen voor je publiek. ‘Later Komt De Kater’ is inderdaad weer een oorwurm, maar dat is nou precies het type liedjes waar ik blijkbaar een patent op heb (lacht). ‘Confetti’ was al een leuke voorzet, maar als ik zie hoe er de voorbije dagen werd gereageerd op ‘Later Komt De Kater’, dan past hij volgens mij perfect op alle plekken waar mensen feest vieren. Laten we voor één keer alle zorgen vergeten, lekker ontspannen met een drankje en vooral genieten van het moment.

Het mooie is dat in de tekst ook wel het besef zit of we zo zwaar hadden moeten doorzakken. Maar ja, dat wil ook zeggen dat het leuk was (lacht). De hoesfoto met een echte kater is een leuke twist, maar wie mij kent weet dat ik ook een dierenvriend ben. Het plaatje past perfect bij deze heerlijke feelgood-single, waarbij we lekker plezier maken en feesten. Het kan en het mag, want ‘Later Komt De Kater.”

 

De nieuwe single ‘Later Komt De Kater’ van René Karst verscheen op Dino/House of Entertainmenten is nu digitaal beschikbaar. 

     

     

    perscommunicatie: House Of Entertainment – 19 februari 2024

    ADVERTENTIE