De radio start na deze promotievideo.
  Artiesten Nieuws 08/08/2020

  Ik pluk de dag …

  “Pluk de dag! Nu nog meer dan anders.
  De zomer van 2020 leert ons dat het leven dat we leven plotsklaps onverwachte wendingen kan nemen. Omdat je nooit weet wat er op je pad komt, is het belangrijk te genieten van elk moment!
  In 2018 besloten drie goei maten, Nawfel, Soufiane en Issam dat het tijd was om die ene urban-groep op te richten die in Vlaanderen nog ontbrak. Rap, grooves, funk en soul met teksten met een knipoog. Door zichzelf “Cliché” te noemen, konden ze melige grappen maken, over platgetreden paden zingen en gewoon hun goesting doen. Urban-muziek zonder de bad-boy-mentaliteit.
  Soufiane: “We willen een alternatief bieden voor de grofgebekte hiphop uit de Lage Landen, zingen over de actualiteit en het leefmilieu van jongeren. Met “Ik pluk de Dag” willen we de mensen duidelijk maken dat je het leven moet koesteren. Zelf in donkere tijden als nu. “Ik pluk de Dag” is niet enkel een ode aan de zorgsector en/of de mensen in de frontlinie, maar een ode aan iedereen die het moeilijk heeft. En een reminder dat alles goed komt.

  perscommunicatie: Beau Monde Music – 5 augustus 2020

  Cliche - Ik Pluk De Dag

   ADVERTENTIE