Artiesten Nieuws 05/12/2022

Hugo schrijft open brief naar de pers.. 1 maand na het overlijden van Nicole.

Hugo schrijft open brief naar de pers, 1 maand na het overlijden van Nicole.
Vandaag is het exact één maand sinds het overlijden van Nicole. Ik wil deze gelegenheid gebruiken, door middel van een open brief in bijlage, om jullie te bedanken voor wat jullie de voorbije weken schreven, persoonlijk en in de media.
Eerst waren er tal van mooie artikels, uitzendingen en verslagen kort na het overlijden. Daarna de serene en warme getuigenissen van de afscheidsplechtigheid.
We hadden nooit durven dromen dat met zoveel integriteit en warmte over het afscheid van Nicole geschreven en gesproken zou worden. Het was een troost in dagen van diepe verslagenheid. Heel erg bedankt daarvoor.

De voorbije dagen en weken vroegen meerdere journalisten om een interview. Ik vroeg jullie om geduld, omdat ik dat nog niet aankon. Na één recent eerste interview voel ik inderdaad dat het voor mij nog even te zwaar en te vroeg is om telkens weer de confrontatie aan te gaan.

Daarom wil ik vragen om me nog wat extra rust te gunnen, zodat ik enkele weken langer de kans krijg om verder te rouwen en na te denken over hoe de herinnering aan Nicole levendig kan blijven. Ik denk dat jullie dat zeker begrijpen.

Zelf heb ik er begrip voor dat jullie de lezers, kijkers en luisteraars op de hoogte willen houden en dat zij ook willen weten hoe het gaat, na de massale steun die ze gaven.

Daarom schreef ik deze open brief, om iedereen te bedanken voor de blijken van medeleven. Deze bedankbrief bezorg ik vandaag aan jullie, een maand na het plotse afscheid.
Ik wens jullie op deze manier een persoonlijke reactie te kunnen geven en ook jullie lezers, luisteraars en kijkers te kunnen laten weten hoe het met me gaat.
Ik ben er zeker van dat we elkaar binnenkort snel terugzien want zoals jullie in de brief kunnen lezen zal ik ongetwijfeld niet blijven stilzitten. Wij blijven Nicole en Hugo.
ADVERTENTIE