Hadiemicha 2.0 31/01/2019

Herman Verbruggen: Pico is in een zone waar niemand nog vat op hem heeft en dat heeft ie volledig aan zichzelf te danken

video
play-sharp-fill

Herman Verbruggen (Marcske van de Kampioenen) in Hadiemicha op MENT: ‘We zijn met de Kampioenen een hecht team, we zijn er voor elkaar. Wat er ook gebeurt, een feest of een begrafenis… De Kampioenen zijn er. Enkel Pico Coppens (Walter Michiels) zien we niet meer. Hij zit blijkbaar in een zone waar niemand nog vat op hem heeft. Dat heeft ie volledig aan zichzelf te danken. Hij was 1 van de boeiendste mensen die ik kende. Hij was een zalige mens. Iedereen zou een beetje van hem moeten hebben, maar hij had er te veel van.’

Herman Verbruggen is erg open in Hadiemicha op MENT. Over z’n broer zegt hij: ‘Mijn broer is een echte kunstenaar, niets verkopen maar wel alle dagen bezig.’

 

Over zijn mislukte jeugddroom zegt hij: ‘Ik heb mijn zesde studiejaar twee keer gedaan. Het was dan dat ik op de speelplaats plots dacht: ‘Ik zal acteur worden, dat is een beroep’. Ik moest dan nog het hele middelbaar door. Ik nam dan jaren lang de bus naar Antwerpen en ging me zetten voor school Studio Herman Teirlinck, kijken naar de deur, naar wie binnen ging en buiten kwam. Na zes jaar ging ik auditie doen en werd ik niet aanvaard. Maar dat was erg hoor.’

 

Over de volgende Kampioenenfilm zegt hij: ‘De volgende Kampioenenfilm gaat terug naar de essentie. we gaan niet naar het buitenland maar blijven in Vlaanderen.’

 

Uitzending:  Hadiemicha met Herman Verbruggen, Marcske van de Kampioenen, zaterdag 2 februari 2019 om 10 uur bij MENT TV

 

ADVERTENTIE