De radio start na deze promotievideo.
  Over MENT 01/01/2019

  GELUKKIG NIEUWJAAR!

  GELUKKIG NIEUWJAAR !

  Hallo allemaal… Magali Sibille en Marc Hallez hier…

  Even een persoonlijk berichtje.. ja, van die twee die elke dag weer aan het roer zitten van wat voor jullie hopelijk de leukste zender van Vlaanderen is.

  We wensen jullie het allermooiste toe voor 2019.. en we doen dat niet alleen, net zoals we ook MENT niet alleen maken.

  We doen dat samen met een gouden, schitterende ploeg mensen… stijlvolle, getalenteerde mannen en vrouwen die houden van hun vak.

  MENT staat midden de artiesten, de meeste presentatoren zijn ook artiest en weten als niemand anders wat leeft in de Vlaamse muziekwereld.

  Dat gevoel biedt jullie geen enkele andere radio- of TV-zender.

  En dat gevoel brengen ze elke dag weer over naar jullie.

  Muzieksamenstellers, tekstschrijvers, presentatoren, technische mensen… staan klaar om ook in 2019 het beste van zichzelf te geven.

  En we hebben mooie plannen voor 2019 .. we bouwen ondermeer een totaal nieuwe grote live-studio van zo’n 200 vierkante meter groot. Om nog betere en nog actuelere programma’s voor jullie te maken. Kort op de bal.. boordevol beleving…

  MENT is je muziekzender maar brengt elke dag ook zo veel meer… mode, lifestyle, tips over gezondheid, een vleugje cultuur.. We vertellen jullie wat leeft in de pers en serveren je dagvers showbizznieuws.

  We geven ook in 2019, met iedereen samen, weer het beste van onszelf ..  en meer…

  Waarom? Omdat de Vlaamse artiesten dat verdienen .. en omdat jullie zo massaal kijken en enthousiast reageren.

  Dankjewel voor jullie wensen, reacties, enthousiasme, jullie warmte. Dankjewel omdat MENT elke dag weer een stukje van jullie leven is.

  Aan onze adverteerders.. dankjewel om in MENT te geloven. Wij helpen jullie een enorme doelgroep te bereiken. Wie eens adverteerde blijft dat doen en dat doet ons een enorm plezier. We mochten in 2018 een pak nieuwe merken en KMO’s verwelkomen en hopen dat ook in 2019 te mogen doen. Want zonder jullie geen groei, geen goeie programma’s …

   

  Een mooi jaar, een mooi 2019 !

   

  Magali Marc en alle medewerkers

   

  ADVERTENTIE