De radio start na deze promotievideo.
  Artiesten Nieuws 21/01/2020

  Geen ‘Blue Monday’ voor WILLY SOMMERS

  Enkele weken geleden nog stond hij op de planken van een uitverkocht Kursaal Oostende voor een groots opgezet symfonisch Nieuwjaarsconcert onder leiding van het Golden Symphonic Orchestra,

  het orkest waarmee ook Helmut Lotti nationaal en internationaal rondtrekt.

  Vandaag verrast Willy Sommers ons met nieuw werk uit z’n nu al legendarische album “Sommers Of ’69“.

   

  IK VOEL ME GOED VANDAAG‘ is een Nederlandstalige bewerking van ‘There’s a kind of Hush‘ van Herman’s Hermits, een nummer dat in 1969 steevast op Willy’s setlist prijkte,

  een heerlijk nostalgische feel-good song waaraan je een instant gelukzalig gevoel overhoudt!

  Ik hoorde enkele dagen geleden op de radio dat maandag 20 januari uitgeroepen was tot Blue Monday“, zegt Willy. “Volgens de wetenschap beleven we vandaag de meest depressieve dag van het jaar dus dacht ik dat dit het ideale moment zou zijn om m’n nieuwe single te lanceren want zeg nu zelf, muziek kan ervoor zorgen dat mensen zich beter gaan voelen. Als het dan al zo zou zijn dat veel mensen vandaag te kampen hebben met een mindere dag dan vinden ze misschien een portie extra plezier in mijn nummer“, aldus Willy.

   

  Release ‘Ik Voel Me Goed Vandaag‘:  20/01/2020 op het album “Sommers Of ’69

   

  perscommunicatie: cnr records – 20 januari 2020

   

  cover - Willy Sommers - Ik Voel Me Goed Vandaag

   ADVERTENTIE