Gasten Hadiemicha

 

Talkshow met Micha Marah.

Micha doorloopt de verschillende fases van het leven van Bekende Vlamingen.

Uitzending Hadiemicha op MENT TV: zondag 21u & zaterdag 10u (herhaling)

Presentatie: Micha Marah

 

2021

24/10/2021 – Alice Toen

’tijdens de oorlog trad ik op terwijl de vliegende bomen over ons hoofd vlogen’

 

17/10/2021 – Corina

 

‘Ik heb altijd geweten dat ik ‘iets’ met muziek zou doen. Ben zeer jong (9 j) al naar de muziekschool gegaan’

 
10/10/2021 – Helmut Lotti

‘Als er onverwachte dingen gebeuren word ik gek, ik heb structuur en rust nodig’

 

 
03/10/2021 – Miss België   
   
04/07/2021 – Conny Neefs (Vlaanderen Feest)  
27/06/2021 – Benjamin Dalle – herbekijk hier

  • Opgegroeid in Damme op de buiten
  • Zijn ambitie als kind was om bioloog te worden
  • Hij voerde als klein ventje campagne om verkozen te worden in het kinderparlement, en dat is gelukt
  • Studeerde latijn-Grieks en daarna rechten aan de universiteit
  • Is als Erasmus student een jaar naar Parijs getrokken,  daarna naar New York University, en daarna nog 3 maanden naar Genève en dan pas gesetteld in Brussel
  • Als minister van Media, Jeugd en Brussel heb ik heel wat in mijn portefeuille, maar digitalisering is z’n stokpaardje
  • Radio is een megaspeler in de traditionele media, er gaat jaarlijks 268 miljoen euro naar radio reclame, dat is 13,8% van alle reclame uitgaven

 

20/06/2021 – Philippe Robrecht

 

Philippe komt uit een familie waar er nooit over muziek gepraat- of naar geluisterd werd.Het enige plaatje dat zijn moeder ooit kocht is ‘In the summertime’ van Mungo Jerry.

De eerste beroepskeuze was industrieel ingenieur worden naar het voorbeeld van zijn vader. Het bleek al snel dat de cijfers en de cursussen niet zijn ding waren. Na een paar maanden besloot Philippe om een algemene pedagogische opleiding te volgen met het doel les te geven in het bijzonder onderwijs. Zijn grootste voldoening was gedragsmoeilijkheden en in het bijzonder kinderen met autisme voorthelpen.

Door een vaste job te hebben moest hij niet krampachtig proberen te scoren met zijn muziek. Dat gaf hem veel vrijheid.

Philippe is altijd gepassioneerd geweest over Ierland en in 2017 heeft de stap gezet om voorgoed te verhuizen naar een klein eiland aan de Ierse westkust. 

 

13/06/2021 – Jaak Pijpen

 

Ik ben als jonge tiener op balletles gegaan, en ik was de enige jongen op de school … én de chouchou van alle meisjes

Mijn grote liefde voor paarden heb ik gekregen door de forse boerenpaarden van mijn grootvader die landbouwer was. Vanaf 1975 werd ik paardensportverslaggever voor de standaardgroep

Mijn tv-carrière is een beetje ontspoord door de vele leuke passages in ‘Zeg eens euh’, ‘De drie wijzen’ en diverse dieren programma’s op verschillende zenders

Ben als senior writer nog steeds betrokken bij het maandblad ‘Woef/Wouf’

De grootste uitdaging was mijn deelname aan ‘Stanley’s Route’, in 2006, de afvalrace van VT4 waarin 11 bekende Vlamingen 10 weken lang een survivalparcours aflegde in Oeganda, de jungle van Rwanda en de    hitte van de Tanzaniaanse savanne. Ik ben na 10 weken 12 kg lichter teruggekomen

Ik was de bompi voor de andere deelnemers en mijn kleinkinderen hebben die benaming overgenomen en nu ben ik in de familie ook bompi

 

06/06/2021 – Dirk Blanchart

 

Angst dat zingen en schrijven in het Nederlands niet zijn dada was

 

Dirk zei ooit: ‘Mijn grootste angst is vergeten te worden!’ Ik begrijp nu niet meer wat ik daarmee bedoelde…Waarschijnlijk jeugdige overmoed 

Hij leerde gitaarspelen van Dirk Devriendt, een dorpsgenoot uit Drongen, die de ontdek-de-ster-wedstrijd won en virtuoos gitaar speelde. Ze zijn nog altijd goed ‘bevriendt’….

Zijn angst dat zingen en schrijven in het Nederlands niet zijn dada was, heeft hij door de jaren heen kunnen overwinnen door … in het Nederlands te zingen!

Sinds 2011 is Dirk docent song-writing en productieanalyse & combo aan de School of Art/conservatorium Gent (HoGo) waar jonge mensen worden klaargestoomd voor een muzikale en technische carrière in de muziek.

 

30/05/2021 –  Dominique Van Malder

 

Dominique durfde thuis geen vriendjes uit te nodigen

 

Dominique Van Malder had het niet breed in zijn jonge jaren. Hij schaamde zich voor zijn thuissituatie en durfde geen vriendjes uit te nodigen. Aan een warme thuis ontbrak het hem niet, maar op school werd hij regelmatig gepest – door zowel de kinderen als de leerkracht.

Zijn gevoel voor humor en zijn rijke fantasie hebben altijd in Dominique’s voordeel gespeeld: “ik reisde veel en maakt vanalles mee… in mijn hoofd!”. Hij vecht al vanaf zijn jeugd tegen de kilo’s,
maar heeft van zijn gewicht ‘een voordeel’ gemaakt. Voor de opnames van Albatros moest hij zelfs verdikken.

Zijn grote doorbraak kwam met Radio GAGA, samen met Joris Hessels. Recent was hij ook te zien in The Bachelorette met Elke Clijsters, “een echte top griet!”.

 

Dominique Van Malder

26/05/2021 – Johan Verstreken, Jonathan Hendrick en Jasper Van Biesen Eurovisie

 

DNA VAN EUROVISIE, de pakjes, choreografie en de relletjes

 

Kledij DREAM EXPRESS werd té pikant gevonden door BBC, met privévliegtuig heeft men andere outfits laten overkomen.

Hoofd van de BRT wilde dat Emly Starr haar hoge splitten zou dichtnaaien.

En Nicole en Hugo hebben stiekem net voor het optreden andere pakken aangetrokken (de bekende mauve pakjes) BRT-directie in alle staten.

 

16/05/2021 –  Andre Vermeulen

 

In-memoriams … ik vind het een verplichting om mooie beelden te vinden om een laatste eer te betuigen.

 

De jonge André wilde bloemist worden, maar guerrillapaters en het songfestival van 1967 besliste daar anders over.

De missionarissen die op de school kwamen vertellen over de Zuid-Amerikaanse landen triggerde zijn interesse.

Vermeulen heeft bijna het alleenrecht op de in-memoriams van de VRT, ik vind het een verplichting om mooie beelden te vinden om een laatste eer te betuigen.

Mijn pensioen is niet van harte, maar ik heb gelukkig nog een mooie bezigheid bij VRT waar ik enkele dagen per week werk aan het archief.

Ik volgde voor de nieuwsdienst ook het Vaticaan en de koningshuizen, die hebben trouwens allebei een hoog ‘showbizz gehalte’.

 

 

09/05/2021 – Femke Verschueren

 

Aan ambitie ontbreekt het Femke Verschueren niet: na haar deelname aan Eurosong Kids wou ze studeren en acteren

 

Femke Verschueren heeft ondanks haar jonge leeftijd al heel wat op haar palmares staan. Alles begon in 2011, toen ze België vertegenwoordigde op Eurosong Kids in Armenië. Na enkele jaren van het succes te genieten vond ze het tijd om haar volop te focussen op haar studies.

Momenteel volgt ze wiskunde aan de Universiteit van Antwerpen. Tussen het studeren door trad ze regelmatig op met haar twee zussen met het groepje ‘Sisters Only’. Corona stak daar een stokje voor,
maar ze kijkt er naar uit om in de toekomst terug het podium op te gaan.

Al jaren droomde ze van een film- of tv-rol. Na talloze audities had ze eindelijk beet, ze is momenteel te zien in de telenovelle Lisa op VTM.

“Hoewel ik geen acteer opleiding heb gekregen valt het me niet zwaar om in mijn rol te kruipen”, zegt Femke. Ze leert heel wat bij van haar collega’s op de set.

 

02/05/2021 – Doran en Ellis


Het leven van Doran is helemaal overhoopgegooid toen hij de VTM Soundmix won

 

Doran en Ellis delen niet alleen de liefde voor muziek, maar ook de liefde voor elkaar! Waar het hart van vol is loopt de mond van over: eind 2019 brachten ze samen een single ‘Voor Altijd Samen’ uit.Doran is de jongste van 10 kinderen en ontwikkelde al op jonge leeftijd een passie voor muziek. “Op mijn 7 de liep ik al muziekacademie en mijn diploma behaalde ik op mijn 15 de ”. Zijn leven veranderde drastisch na het winnen van de VTM Soundmix.

Voorheen was hij voornamelijk buitenwipper in discotheken, maar nu kon hij zich echt gaan focussen op muziek.
Hij is verslaafd aan work-outs, en ook Ellis is heel sportief. Ze tennist, speelt volleybal en doet daarnaast ook nog aan paardrijden.

Het leeftijdsverschil vormt geen probleem. “Hoewel Doran 17
jaar ouder is voelen wij ons even oud”, aldus Ellis.

Samen hebben ze geen babyplannen. Doran heeft drie kids uit een vorige relatie, en het co-ouderschap bevalt hen prima.

Het zat er aan te komen, na maar liefst vier jaar is Doran dan toch op zijn knie gegaan. Hun huwelijk staat gepland voor 2022, mooie vooruitzichten!

 

25/04/2021 – Sofie Verbruggen

 

“Toen ik gebeld werd door The Pebbles heb ik een hele nacht niet geslapen

 

Sofie Verbruggen was enorme fan van The Pebbles, “zij waren als The Beatles voor mij”. Nadat ze gebeld werd om auditie te doen heeft ze een hele nacht niet geslapen. Samen met de voormalige leden van The Pebbles vormde Sofie de band Trinity. Ze hadden een hit met ‘That’s My Number’.

Haar oma – een professionele operazangeres – woonde in het zelfde appartementsgebouw als Sofie. Het is door haar dat ze de liefde voor klassieke muziek heeft ontwikkeld. Samen zongen ze de arias.

Tijdens Corona was het rustig voor Sofie. “Ik heb vooral mijn stem warm- en geschoold gehouden door luidkeels mee te zingen met radio Minerva”.

 

 

18/04/2021 – Jean Bosco Safari

 

De adoptieouders van Jean Bosco Safri betaalden 200.000 frank voor hem

 

Jean Bosco Safari heeft een woelige jeugd gehad. Zijn vader was een blanke Belg, zijn moeder een zware Rwandese vrouw. Op jonge leeftijd werd hij door zijn moeder weggestuurd, en verbleef hij een tijdje in een klooster.

Op zijn 6 de werd hij overgebracht naar België. Hier werd hij geadopteerd door
een ouder echtpaar en kende hij een zorgeloze jeugd. Later bleek dat het echtpaar 200.000 frank (omgerekend zo’n 5000 euro) voor hem hadden betaald in 1959.

Pas in 1995 hoorde Jean zijn volledige achtergrond, en dat hakte er zwaar in. Hij besloot om zijn naam terug te veranderen naar zijn geboortenaam ‘Jean Bosco Safari’.

Samen met het team van het Nederlandse programma ‘Spoorloos’ keerde hij terug naar Rwanda om zijn moeder op te zoeken. Die was intussen jammer genoeg overleden.

Naast zijn muzikale talent heeft Jean ook een tekentalent. Hij werkte bijna 10 jaar in studio Vandersteen, bekend van Suske & Wiske.


De volledige uitzending bekijken? Klik hier

Jean Bosco Safari

11/04/2021 – Ann Swartenbroeckx

 

Ann Swartenbroeckx praat openhartig over haar relatie met Jacques Vermeire: “Ik ben de ‘boekskes’ nog altijd dankbaar dat ze onze relatie verborgen hielden”

 

Het had niet veel gescheeld of we hadden Ann Swartenbroeckx nooit op televisie gezien. “Ik mocht mijn ingangsexamen alleen doen als ik de huig zou afleren. Ik heb 3 maanden rond gefietst in Antwerpen en elk reclame bord luidop gelezen met de ‘rollende R’”.

Tijdens de beginjaren van ‘FC De Kampioenen’ had Ann een relatie met Jacques Vermeire. Bij Micha vertelt ze openhartig over die relatie, maar destijds wou het koppel hun verkering verborgen houden. “De pers wist het, maar wij vroegen om het stil te houden”, vertelt Ann.  Al die jaren later is ze ‘de boekskes’ hiervoor nog steeds dankbaar.

De liefde was voor Ann telkens een coup de foudre. Ze had even een relatie met een duikleraar in de Maldiven. Haar huidige man Guido leerde ze kennen terwijl die een figurantenrol had in De Kampioenen.

De volledige uitzending bekijken? Klik hier

An Swartenbroekx

04/04/2021 – Lennaert Maes (Lenny & De Wespen)

 

singer-songwriter met een hart voor onderwijs

 

Als we op zoek gaan naar waar de liefde voor songwriten vandaan komt bij ‘Lenny’, dan moeten we niet ver zoeken. Zijn vader had een boekenwinkel en er kwamen vaak schrijvers over de vloer. Zijn voornaam heeft hij te danken aan Lennaert Nijgh, de tekstschrijver van onder andere Boudewijn de Groot.

In 2003 wonnen Lenny & De Wespen de Nekka-wedstrijd. Hierna werden ze gecoacht door Bram Vermeulen, die helaas overleed tijdens hun samenwerking aan de gevolgen van een hartstilstand.

Solo ging Lennaert ook verschillende keren op tournee in Nederland na het winnen van diverse cabaretfestivals.

Niet alleen muziek, maar ook onderwijs ligt Lennaert nauw aan het hart. Hij ging al zes keer naar Indonesië om met lokale studenten te werken rond de Nederlandse taal, samen met o.a. Andrea Cronenbergs en Ernst Löwe van ‘Doe Maar’.

Daarnaast nam hij ook diverse schoolprogramma’s op.

De volledige uitzending bekijken? Klik hier

Lennaert Maes

28/03/2021 – Emly Starr & Tony Winter


 ‘Miss long legs’ (Emly Starr) zingt, acteert, en runt samen met haar man een succesvol bedrijf

 

Emly Starr kennen we nog van haar deelname aan het Eurovisiesongfestival in 1981. Daar spraken ze meteen over ‘miss long legs’, verwijzend naar haar lange benen.

Naast zingen acteert Emly ook zeer graag. Ze speelde al mee in twee films (Springen en Santiago Lovers) en al haar videoclips maakt ze samen met Stijn Coninx, een bekend Belgisch cineast.

Haar manager, producer en zakenpartner werd ook nog de man van haar leven. De tv-studio van Tony Winter en Emly, ‘Globe Show Center’ was dé pleisterplaats voor de opnames van ‘Tien Om Te Zien’.

Doorheen de jaren heeft Emly al heel wat grote namen uit het buitenland mogen ontmoeten, waaronder Tom Jones, Grace Jones, Tina Turner, Cliff Richard en nog een heleboel anderen. Samen met haar man Tony runt ze nog steeds ‘HD Ledshine’, een bedrijf dat de grootste led walls ter wereld levert.

De volledige uitzending bekijken? Klik hier

210328 - Emly Starr - Tony Winter

21/03/2021 – Kristien Hemmerechts


 “Ik ben niet gespaard gebleven van dieptepunten: het verlies van mijn twee baby’s en
mijn man hakten er diep in” 

 

Kristien Hemmerechts heeft al een groot deel van de wereld gezien. Haar eerste man leerde ze kennen tijdens haar studententijd in Amsterdam. Hij was Welsh en na hun huwelijk vertrok het koppel naar Londen. Daar werkte ze als typiste, maar dat was geen evidentie met een qwerty- toetsenbord.

Nadien runde ze een jeugdherberg in Dover. Het echtpaar maakte een reis van zes
maanden doorheen Zuid-Amerika, waarna ze zich settelden in Brussel.

Jammer genoeg heeft Kristien het niet makkelijk gehad. Ze verloor haar twee jonge baby’s, en later ook haar man Herman De Coninck. Hierover bracht ze in 1987 een boek uit, ‘Een zuil van zout’.

Haar boeken worden in 10 verschillende talen uitgebracht in diverse landen.

Zes jaar geleden werd ze getroffen door borstkanker. Ze koos voor een borstsparende behandeling en kon de ziekte te baas. Momenteel ziet ze zichzelf niet meer als een kankerpatiënt.

 

De volledige uitzending bekijken? Klik hier

14/03/2021 – Trisha

 

“Ik werd constant vernederd door mijn manager”

 

Trisha zat diep. Zo diep dat ze het op momenten echt niet meer zag zitten. Zelfmoord ging meer dan een keer door haar hoofd. Ze werd opgenomen in de psychiatrie. In die periode werd ze opnieuw zwanger.

Gedurende haar carrière werd ze constant vernederd door haar manager. Ze verloor al haar zelfvertrouwen waardoor haar mentale welzijn er alleen maar op achteruit ging.

Samen met haar man Kurt werkt ze nog constant aan haar zelfontplooiing. Tijdens haar dieptepunt heeft ze het geloof gevonden. Ze is hiervoor heel dankbaar, “het geeft mij kracht en troost als het even tegenzit”.

“Mijn 4 kinderen zijn de meest kostbare geschenken die ik heb gekregen, zij halen het beste in mij naar boven”, aldus Trisha.

“Toch kan een gezin met 4 kinderen best een hele opgave zijn”, lacht ze.

De volledige uitzending bekijken? Klik hier

Trisha

07/03/2021 – Sonja Kimpen

 

“Je gelooft het niet, maar vroeger had ik overgewicht”

 

Sonja Kimpen is gezondheidcoach en heeft met haar 17 bestsellers al meer dan 1 miljoen boeken verkocht. Een hele prestatie waar ze heel trots op mag zijn, hoewel ze bescheiden blijft.

Het is nu moeilijk te geloven, maar in haar jonge jaren worstelde ze met overgewicht. “Alle foto’s met kilo’s teveel heb ik intussen verscheurd”, zegt Sonja. Nu begint ze elke dag met 10 000 stappen, weer of geen weer.

Samen met haar man Marc had Sonja een droom. De twee wilden samen een sporthal oprichten. Kort nadat de bank hun lening had goedgekeurd, kreeg hun zoon Niels een hersentumor. “Het is op die momenten dat je beseft hoe dun de kloof tussen geluk en ongeluk is”.

 

28/02/2021 – Sabine De Vos

 

“Ik denk en voel me niet meer als een kankerpatiënt”

 

Sabine De Vos heeft het allemaal gedaan: van presentatrice tot politica, van schrijfster tot backing bij The Dinky Toys.

Kanker heeft een grote impact gehad op haar leven. Ze is twee keer hervallen en op
haar 38 ste heeft ze de tweede operatie en therapie overleefd. Ze voelt zich niet meer als een kankerpatiënt, het lijkt nu ver van haar bed.

Haar partner is een neurochirurg, hij werkt in België en in Nieuw-Zeeland. De Coronapandemie was moeilijk voor het koppel. Het was niet evident om samen te zijn. Vaak konden ze niet vliegen, en als het dan wel al kon moesten ze twee weken in quarantaine in een hotel.

“Momenteel zijn alle quarantaine kamers volgeboekt tot mei, dus voorlopig kan ik niet terug”.

De volledige uitzending bekijken? Klik hier

21/02/2021 – Elise & Phil Kevin

 

“Ik had een oogje op Phil toen hij nog in een relatie zat, maar ik heb gewacht”

 

Elise leerde Phil kennen op zijn dansschool, waar ze toen ook werkte. Elise had al langer een oogje op Phil, maar die zat toen nog in een relatie die niet zo goed liep. Ze wachtte haar tijd af, en de twee hebben elkaar uiteindelijk toch gevonden.

Samen gingen ze optreden en animatie verzorgen in diverse vakantieoorden, van de Caraïben tot de Middellandse Zee. Het was Elise die danste en Phil die zong.

Op een van hun reizen werd het koppel ontdekt. Een rederij bood hen een langlopend contract aan om samen op cruise schepen te gaan werken.

Tenerife is als een tweede thuis voor hen. Het is dan ook hun officiële verblijfplaats, en ze voeren er talloze optredens uit.

 

14/02/2021 – Hélène & Marijn (uit Down The Road)

 

“Mijn vorig vriendje overleed toen ik 18 was”

 

Hélène komt samen met haar liefje Martijn langs bij Micha. Het koppel is bekend van Down The Road, een programma op Eén waar Dieter Coppens op reis gaat met jonge mensen met het syndroom van Down.

Hélène haar vorig vriendje overleed toen ze 18 jaar was aan de gevolgen van een bloeding in zijn keel.

Enkele jaren later vond ze echter opnieuw de liefde. Tijdens de opnames van Down The Road werd Martijn smoorverliefd op haar tijdens hun reis door Europa.

 

De volledige uitzending bekijken? Klik hier

07/02/ 2021 – Martine Jonckheere

 

“Theater, het sop is de kolen niet waard…”

 

De kans is groot dat je Martin Jonckheere ook kent als Marie-Rose De Putter uit ‘Familie’. Die rol vertolkt ze ondertussen al sinds 2005.  Verder was ze ook te zien in enkele afleveringen van Wittekerke, De Kotmadam en nog heel wat andere.

Ze werd geboren in een klein gezin in Roeselaere. Ze had een goede relatie met haar moeder.

Haar vader bezorgde haar een moeilijke jeugd. “Hij was een echte tiran, en sloeg mijn moeder en mij soms”, vertelt Martine in een openhartig gesprek met Micha.

 

De volledige uitzending bekijken? Klik hier

Martine Jonckheere

31/01/2021 – Dieter Troubleyn

 

“Ik was echt een heel vrolijk kind”

 

Dieter is de middelste uit een muzikaal gezin met maar liefst vijf kinderen. Ze volgden allen muziekschool, en ook zijn moeder had muzikale roots.

Hij speelde onder andere mee in ‘Familie’, en in 2011 bracht hij zijn eerste solo-album uit. In dat zelfde jaar verscheen ook zijn boek ‘Voorbij De Bierkaai’.

Ondertussen heeft hij ook al heel wat ervaring als radio-dj opgedaan. Hij werkte al bij Radio 2, Be One, Nostalgie, BNL en momenteel is hij ook te horen
op FM Goud Maasland.

Alsof dat alles nog niet genoeg is, is Troubleyn ook nog stemacteur.

De volledige uitzending bekijken? Klik hier

Dieter Troubleyn

24/01/2021 – Yvan Guilini & dochter Carolina

 

“Ik trouwde op mijn 17 de omdat mijn toenmalige vrouw zwanger was”

 

Yvan Guilini is niet alleen componist, maar ook radiomaker, organist en producer.

Hij begon met optreden op zijn 13 jaar op verschillende kleine evenementen en kermissen. Hij zong covers van toenmalige hits.

Samen met zijn dochter Carolina komt hij langs bij Micha. Ze bespreken het levensverloop van Yvan en Caroline met een glaasje Champagne.

Yvan Guilini

17/01/2021 – Kathy Lindekens

 

“Ik wou een benefietshow organiseren voor kankerpatiënten”

 

In deze derde aflevering van 2021 komt Kathy Lindekens op bezoek. “Ze deed zowat alles dat je maar kan doen in de media, en ook een beetje politiek”, vertelt Micha. Dat is zeker niet gelogen: ze presenteerde op de radio en tegelijkertijd was ze ook te zien op televisie.

Zowel haar moeder als vader waren actief in de mediawereld.

In 1989 richtte ze ‘Kom Op Tegen Kanker’ op, waar ze voorzitter bleef tot in 1995.

Kathy vertelt bij Micha over haar jeugd, het verloop van haar carrière en het ontstaan van ‘Kom Op Tegen Kanker’.

 

De volledige uitzending bekijken? Klik hier

Kathy Lindekens

10/01/2021 – Johna Kalifa

 

“Mijn moeder stierf tijdens de bevalling”

 

Johna Kalifa ken je als Obi in De Buurtpolitie, maar ook gewoon als artiest.

Hij is een enthousiaste man die desondanks zijn bewogen levensverhaal positief in het leven staat. Zijn moeder stierf bij de geboorte in Mali.

Hij werd overgebracht naar België. Hier werd hij opgevoed door twee moeders, iets
dat in die tijd nog heel zeldzaam was.

De volledige uitzending bekijken? Klik hier

Johan Kalifa

03/01/2021 –  winnaars Loftrompetten

 

Loftrompetten-winnaars 2020

In deze eerste aflevering van 2021 praat Micha met de Loftrompetten-winnaars van vorig jaar. Heel wat mooie mensen komen over de vloer, waaronder Margriet Hermans en haar dochter Celien, Koen Crucke en Michael Lanzo.

 

Loftrompetten

 

 

 

2020

27/12/2020 – Connie Neefs & dochter Hannelore Candries:

  • Connie vertelt over haar broer Louis Neefs 40 jaar geleden
Connie Neefs
20/12/2020 – James Cook:

  • James denkt aan draagmoederschap
James Cook
13/12/2020 – Sven De Leijer:

  • vertelt over z’n praatprogramma ‘Vrede Op Aarde’ & anekdotes over z’n politieke verslaggeving
Sven De Leijer