De radio start na deze promotievideo.
    Artiesten Nieuws 05/11/2018

    Festival van de Ambiance 2018

    Ambiancemakers en liefhebbers van de betere feestmuziek blokkeren zaterdag 1 december 2018 best al definitief in hun agenda’s. Place to be is opnieuw ’t Kuipke in Gent, dat voor de 8ste keer de deuren wagenwijd openzet voor Festival van de Ambiance.

    Bezoekers omschrijven dit doorgaans als een niet te missen ervaring, gekoppeld aan de unieke locatie. Voor één keer wordt de historische wielerpiste niet ingenomen door coureurs, maar wel door een peloton populaire artiesten.

    Het Festival van de Ambiance blijft verrassen én we blijven vooral ook de kaart trekken van de populaire artiesten. De aankondigingen van SergioSwoop en Willy Sommers legden ons geen windeieren en werden enthousiast onthaald door onze trouwe bezoekers. Aan de line-up voegen we nog Get Ready, De Romeo’sLindsay, Christoff, 2 Fabiola, Herbert Verhaeghe en de altijd goedlachse Gerard Jolingtoe! Zij zullen van de partij zijn op 1 december”, zegt Kris Bloemen namens organisator House of Entertainment.

    Nieuwe VIP Formule!

    Vanaf dit jaar lanceren we een gloednieuwe VIP Formule in het ‘Ambiance Cafe’, een gezellige ruimte in ‘t Kuipke. Parking met shuttle service, aparte VIP ingang, ontvangst met bubbels, gratis gebruik van vestiaire en toiletten, een gereserveerde zitplaats in de tribunes, walking dinner en dessertbuffet… het is allemaal inbegrepen!

    Naast de VIP formule kan men uiteraard ook regular tickets aankopen.

    perscommunicatie: House Of Entertainment – 5 november 2018