Ongecategoriseerd 23/05/2021

Evy Gruyaert bij MENT: ‘Ik ben hypergevoelig, mijn telefoon staat voortdurend op ‘stil”

Evy Gruyaert (Stukken van mensen / Play 4) is deze pinkster-zondagavond te gast als co-host in Het eenzame Hartenbureau bij Edwin Ysebaert.

In een gesprek met ‘geluks’- professor Lieven Annemans (Universiteit Gent) vertelt ze ondermeer dat haar telefoon altijd op ‘stil’ staat. ‘Ik ben hypergevoelig en ik lees voldoende vaak mijn berichten, maar laat me niet voortdurend storen.  Iedere keer dat je in een taak gestoord wordt heb je 20 minuten nodig om opnieuw ‘op dreef’ te komen.

Verder heeft Evy het ondermeer over de taak die ze op zich nam bij WW (het vroegere Weight Watchers).

… écht een interessant programma … deze zondagavond tussen 22 en 24 uur, natuurlijk bij MENT.

 

ADVERTENTIE