Hadiemicha 2.0 31/01/2019

Els de Schepper: Ik ben dood gegaan en in maart opnieuw geboren

video
play-sharp-fill
Haar nieuw boek is nog niet uit, maar ze vertelt nu zondag (03/02/2019 om 21u) op MENT al haar intiemste gevoelens. 
Els de Schepper: ‘De dood van de liefde van mijn leven was zo noodzakelijk, ik ben dood gegaan en in maart 2018 pas wedergeboren. Ik heb geen partner nu..  maar volgend jaar ben ik in mijn pubertijd en ga ik experimenteren’.
 
‘Eind 2017 ben ik de grote liefde van mijn leven verloren. Dat heeft mij zo’n gigantische klap gegeven, maar ook een gigantische les geleerd. Ik ben december 2017 gestorven, ik heb me écht dood gevoeld. Ik ben dan het pad opgegaan van de Sjamanen … medicijnen gebruikt waarmee ik -amaai-  nogal zweverige dingen heb meegemaakt … Hoe mijn lichaam daarop gereageerd heeft.. het kwam er langs alle kanten uit.

 

Nadien, in maart vorig jaar pas,  heb ik écht een wedergeboorte meegemaakt, niet in woorden te vatten. Ik was als een baby die z’n eerste stappen in de wereld zette. Hoe pijnlijk z’n dood ook was, het is zo noodzakelijk geweest dat dit gebeurde. Het heeft me gebracht tot wie ik had willen zijn toen in 25 was.

 

Ik heb nu geen partner .. nee, maar ik ben in afgelopen maart pas geboren, het zou pedofilie zijn mocht ik nu al iemand hebben. Volgend jaar ben ik dus in mijn pubertijd en zal ik beginnen experimenteren.’
Els de Schepper haalt op MENT tal van uiterst persoonlijke kwetsbare zaken uit haar gevoelsleven aan die ze in een boek beschrijft dat eind februari uit komt.

 

Els de Schepper in Hadiemicha, zondag 3 februari 2019 om 21 uur bij MENT TV
ADVERTENTIE