Herbert 27/09/2022

Een nieuw seizoen ‘Herbert’ start met Dana Winner, Lissa Lewis en Frank Valentino.

Een nieuw seizoen ‘Herbert’ start met Dana Winner, Lissa Lewis en Frank Valentino.
zondag 10 uur
Dana Winner staat op 30 oktober in het Sportpaleis. Ze doet daar een schitterende live show mét topgasten:
Het internationale Il Divo bevestigde z’n komst. Die internationale groep is in vijftien jaar uitgegroeid tot een van de populairste groepen in de klassieke muziek. Ook op het podium én heet van de naald: wereldster Ronan Keating, bekend van de hit ‘When You Say Nothing At All’.
Natuurlijk praat Dana ook over haar nieuwe single: ‘Later Is Van Jou’ is een aanstekelijk, up-tempo en poppy nummer met meezingbaar refrein en een melodie die lang in je hoofd blijft hangen. Zowel Radio 2 als MENT draaien het nummer in de hoogste rotatie.
En wie is daar ook. Lissa Lewis. Ze trouwde onlangs met Niels en deelt mooie foto’s met ons. Ze praat graag over de liefde, over die mooie trouwdag en over het leven in het algemeen.
Frank Valentino zat sinds hij terug is van Tenerife – hij woonde daar lange tijd- niet stil. Nu komt Frank met nieuwe single / clip én een nieuw album.
Frank Valentino: Superbij, dolgelukkig dat ik eindelijk een nieuwe heb….. het album dat twee jaar geleden voorzien was, is bijna klaar.  Release binnenkort.
Naast mijn Nederlandstalig werk, komt er ook een Engelstalig project.  Initiatief van één van m’n vroegere platenfirma’s.  “Best Of Crooners” release 19 september.
12 jaar lang al presenteert Herbert zijn programma op zondagmorgen…  Kijk ook nu, elke zondag vanaf 10 uur.
cover - Lissa Lewis - Kiezen
    ADVERTENTIE