Hadiemicha 2.0 20/05/2021

Dit zijn de kledingflaters van het songfestival …

Nu zondag 23 mei heeft Micha in ‘Hadiemicha’ Eurosongkenners te gast… Jonathan Hendrick, Jasper Van Biesen en Johan Verstreken.

Het Songfestival gaat natuurlijk om veel meer dan muziek alleen… het is glamour, glitter… Vaak ‘compleet er over’, maar toch niet té.. soms pikant, maar niet té…

De volgende weetjes hebben alles met de kledingkeuze te maken…  en die is vaak niet gemakkelijk:

Kledij DREAM EXPRESS werd té pikant gevonden door BBC. De omroep had blijkbaar nog wel een Britse Pond over en liet prompt met een privévliegtuig andere outfits overkomen.

Hoofd van de toenmalige BRT wilde dat Emly Starr haar hoge splitten zou dichtnaaien…. je zag té veel van haar sexy lange benen.

Nicole en Hugo hebben stiekem net voor het optreden andere pakken aangetrokken (de bekende mauve pakjes), andere dus dan wat men bij de BRT voor ogen had. De BRT-directie verschoot zich een bult en was nadien … in alle staten.

Lily Castel heeft in Dublin nog een jurk moeten zoeken in de stad. Ze had vooraf geen tijd om iets te kopen…. druk druk druk..

Claude Lombard moest een andere jurk aantrekken van de regisseur van het festival, haar gele jurkje blonk te fel…. moest dus in London op shoppingtrip.

Blanche kreeg haar jurk pas te zien op de repetitie in Kiev, maar ze vond hem niks. Diva’s moet je op hun wenken bedienen… men liet dus een andere jurk uit ons land overvliegen.

Eliot kreeg een maatpak van Walter Van Beirendonck, alleen de maten klopten niet, het was zeker twee maten te groot.

 

Het is maar een greep uit de vele weetjes die je zondag in Hadiemicha te weten komt.

Welke muziek zie / hoor je in deze uitzending?

Nicole En Hugo/ Baby Baby

Lisa Del Bo/ Liefde Is Een Kaartspel

Tom Dice/ Me And My Guitar

Hooverfonic/The wrong place

Sandra Kim/j’aime la vie

Laura Tersoro/What’s the pressure

ADVERTENTIE