De radio start na deze promotievideo.
  Artiesten Nieuws 02/08/2020

  De Verboden Liefde

  Op vrijdag 31 juli 2020 bracht de 22-jarige singer-songwriter Yanni Iliadis uit Vlezenbeek (Vlaams-Brabant) zijn nieuwste single uit, L’Amour Interdit (De Verboden Liefde). Een Franstalige song met Griekse summervibes.

  L’Amour Interdit, op de terugweg naar jeugdliefde die vandaag de dag verboden liefde is geworden. Een melancholische tekst met een happy melodie.
  De nieuwe single van Yanni werd opgenomen bij Stijn Tondeleir, onder meer bekend als bassist en hulpcoach van Niels Destadsbader bij The Voice van Vlaanderen.

  Yanni Iliadis schrijft akoestische pop-folk Franse Chanson met een vleugje Griekse roots. Zijn nummers worden gekarakteriseerd als meezingers, met eenvoudige teksten en melodieën. Yanni wil zijn songs simpel houden zodat de deuntjes niet uit het hoofd te krijgen zijn van jong en oud. In 2018 bracht Yanni Iliadis zijn eerste single ‘Félicitation’ uit met producer Patrick Hamilton, N°1 producer in de Classical Charts UK met Katherine Jenkins.

  Onder het motto ‘Vakantie In Eigen Land’ in deze coronatijden, brengt Yanni met zijn videoclip een ode aan zijn eigen streek. Zijn videoclip, een combinatie van video en lyric video, nam hij op in een straal van 3km rond zijn woning. Hij wil met deze clip de mooie plaatsen, bezienswaardigheden, natuur en landschappen van Vlezenbeek en omstreken (Pajottenland & Zennevallei) in de verf zetten.

  Yanni woont al zijn hele leven in Vlezenbeek, toch ontdekte hij pas een aantal van deze mooie plekken tijdens wandelingen in de lockdown periode. In zijn clip herkennen wij de bekende Witseboom en het bekende Kasteel van Gaasbeek dat op 31 augustus 2020 tot en met 2023 zijn deuren sluit voor een grondige renovatie. Ook is het initiatief ‘Buitengewoon Kamperen’ van Natuur en Bos van de Vlaamse Overheid met haar tipitenten in het Domein Groenenberg te zien.

  perscommunicatie: Buzzard Music – 31 juli 2020

   

  cover - Yanni Iliadis - L'Amour Interdit

   ADVERTENTIE