Herbert 11/06/2021

David Vandyck: ‘Toegegeven, ik heb 3 jaar terug met Botox geëxperimenteerd’.

David Vandyck: ‘Toegegeven, ik heb 3 jaar terug met Botox geëxperimenteerd’.

Dat zegt David, aanstaande zondag in ‘Herbert’. Hij voegt er aan toe: ‘Vroeger stonden mijn wenkbrauwen hoger… maar nu is what you see what you get, puur natuur. Ik loop regelmatig en verzorg me .. maar geen Botox meer’.

Verder praat David Vandyck vol trots over z’n zoon die niet in schlager-… maar in de slagerswereld z’n passie vindt. Sorry, dat grapje lag net iets té voor de hand:-) Het is mooi hoe David, op vaderdag,  over hem praat én meeleeft met z’n passie voor vlees, smaak en culinair genieten.

David Vandyck is in de studio na een erg lange stilte waarin hij actief aan nieuwe nummers werkte. 1 ervan is nu uit en staat bij MENT in de hoogste rotatie: ‘Ik weet nu beter’..

Nog te gast aanstaande vaderdag-zondagmorgen: Christof Chapsis, Eric Flanders en 2 bekende acteurs uit de VRT-reeks ‘dertigers’: Ellen Verest en Ron De Rauw.

‘Herbert’, 10 jaar lang al je MENT-afspraak op zondagmorgen tussen 10 en 12 uur.. ook nu zondag, vaderdag, 13 juni.