Artiesten Nieuws 28/03/2023

Danny Fabry over familievete: ‘Eerst excuses, dan pas wil ik praten met m’n zoon’.

Danny Fabry is snoeihard in Het Eenzame Hartenbureau op MENT voor z’n zoon.

Edwin Ysebaert probeert een verzoenende toon uit te lokken, maar Danny – die al jaren in onmin leeft met zijn zoon – slaat hard. Op de vraag of hij hem mag bellen antwoordt de zanger dat, als hij zou bellen, hij eerst publieke excuses moet aanbieden in die magazines waarin hij over hun relatie communiceert. Dan pas kan gepraat worden.

Hij zegt verder: ‘Je moet zeer hopeloos zijn om familieruzies via de een tijdschrift te regelen. Niemand kan inschatten hoeveel wij die jongen al financieel hebben gesteund.’ en ‘Ik verwacht mij aan nog meer roddels en vuiligheid’.

Verder praat Danny Fabry nu donderdag in Het eenzame Hartenbureau over ‘Smoorverliefd’, een single die jij begin april uitbrengt samen met Christophe Segers, de zoon van Paul Severs.

Danny Fabry:
‘Paul en ik waren zeer goeie vrienden, we zagen elkaar veel. Hij vroeg me vaak om zijn zoon Christophe een kans te geven omdat hij wist dat het eindresultaat zeer goed zou zijn. Ik hoop dat Paul dit van hierboven kan meemaken, hij zou zeer fier zijn.’

 

Danny Fabry in Het Eenzame Hartenbureau, aanstaande donderdag 30 maart om 21 uur.

Danny Fabry | Het Eenzame Hartenbureau | MENT TV

 

uitzending op MENT TV: 30 maart 2023
programma: Het Eenzame Hartenbureau
presentatie: Edwin Ysebaert

 
 

ADVERTENTIE