Corona-maatregelen

SAMEN MET ONZE STUDIOGASTEN MAKEN WIJ HET VEILIG..
 
We willen het graag:
even veilig als thuis…
veiliger dan bij je bakker…
In deze periode komen een aantal gasten voor programma’s naar de studio… dat is ‘werk’ en dat kan je niet op een goeie manier van thuis doen. Maar we maken het wél samen compleet veilig.

 

Zonder gasten, geen boeiende televisie, … zeker in een periode waar enorm veel tv gekeken wordt, is jullie aanwezigheid cruciaal.

 

 
‘Geen nieuws zonder een viroloog in de studio, geen MENT zonder ‘onze’ artiesten.’

 

In het Ministerieel besluit van 01.11.2020 wordt 227, het paritair comité voor de Audiovisuele sector voor wat radio en televisie betreft ook als ‘essentieel’ gezien voor de samenleving.

 

Wat wij vragen: 

 

1. Als het even kan, kom alleen. Wij zorgen er voor dat artiesten zeer gespreid worden uitgenodigd, meestal zijn maar 1 of 2 mensen samen te gast. We werken voor zeer veel programma’s 100% op de automatische eindregie… een regie zonder technische mensen. Dat kan reeds voor tal van live- en opgenomen programma’s, dank zij ons innovatietraject dat we hebben opgezet. Aan de studiotafel is er uiteraard de nodige afstand.

 

2. Ontsmet je handen bij het binnen komen, vlak aan de voordeur, ook in de toiletruimte staat ontsmetting, net als in de studio. Wij zorgen er voor dat de studiotafel en de ontvangstruimte netjes en ontsmet is.

 

3. Neem zelf je kopje koffie of water.

 

4. Zet vooral zelf je glas op kopje terug in de mandjes van de vaatwas. Wij wassen ze met horeca-apparaat op 90 graden.

 

5. Persoonsafstand van anderhalve meter houden is verplicht. Mondmasker in de openbare ruimtes is aanbevolen, maar enkel verplicht wanneer de persoonsafstand van anderhalve meter om praktische redenen niet haalbaar is. Bij MENT is deze in de praktijk perfect haalbaar. We houden ons daar aan.

 

We verluchten, alles wordt schoongehouden.. misschien is het bij ons even veilig als thuis.. en veiliger dan bij je slager of bakker.

 

Waardering:

 

MENT maak je mét de artiesten samen. We waarderen, samen met onze kijkers, dat artiesten / praatgasten blijven komen. We zijn ook blij dat we jullie in deze tijden zonder optredens de (misschien wel) enige exposure die de sector nog rest, kunnen blijven aanbieden.

 

Contactpersoon:   Marc.Hallez@menttv.be