Artiesten Nieuws 08/03/2024

CAMILLE heeft veel om naar uit te kijken dit jaar!

Het is haar favoriete nummer op het album ‘Magie’ en dat deelt CAMILLE nu ook met iedereen.

De jonge popster brengt ‘Insomnia’ vandaag, vrijdag 8 maart, namelijk uit als nieuwe single. Op de track haalt CAMILLE de rockchick in zichzelf naar boven en laat ze stoere gitaren klinken. 

‘Insomnia’ is een persoonlijk nummer dat gaat over slapeloosheid. ’s Nachts wakker liggen door iemand die je niet uit je hoofd krijgt of door zenuwen die door je lijf gieren omwille van nieuwe dingen die eraan komen.

Na ‘Rihanna’, ‘Magie’ en ‘Ademnood’ is dit de vierde single die CAMILLE uitbrengt van haar album ‘Magie’, dat na de release meteen op nummer 1 stond in de Ultratop Albums Top 200. De plaat gaat al enkele maanden onafgebroken mee in de hoogste regionen van de Ultratop en stond al 6 weken op nummer 1.

CAMILLE heeft veel om naar uit te kijken dit jaar.

Momenteel speelt ze de hoofdrol in de telenovelle ‘Milo’ en in mei gaat ze voor haar grootste show ooit, want dan staat de straffe artieste vier keer met haar show ‘Magie’ in het Sportpaleis.

Niemand deed het haar al voor en daarmee kroont ze zich wereldwijd tot de jongste soloartieste ooit die met vier shows in het Sportpaleis staat.

Deze zomer brengt CAMILLE haar magie naar de kust met de ‘Magie-tour aan zee’. Op zaterdag 20 juli, zondag 21 juli, zaterdag 17 augustus en zondag 18 augustus staat de jonge popster in Kursaal Oostende voor een reeks betoverende shows waarbij ze net zoals in het Sportpaleis zal zorgen voor veel spektakel en magie.

 

Perscommunicatie: CNR – 8 maart 2024

     
     

    ADVERTENTIE