Over MENT 19/03/2020

Breaking News: Telenet brengt in coronatijden MENT TV ook analoog !

MENT speelt voor heel Vlaanderen in op de corona-maatregelen. Wie nog niet digitaal kijkt, ziet MENT TV nu ook tijdelijk op het mozaïekkanaal. Op die manier zorgen Telenet en MENT  ervoor dat wie vaker thuis is het gezelschap van MENT kan genieten. MENT TV is tijdelijk 24 uur per dag te zien in de mozaïek voor analoge tv klanten (in het hart van de mozaïek).
MENT is tijdelijk zelfs full screen te zien voor klanten met het compact signaal. Digitale kijkers hebben MENT uiteraard verder 24/7 in HD.

MENT maakt specifiek een aantal programma’s die inspelen op het feit dat veel Vlamingen thuis zijn. Zondag aanstaande is er ondermeer ‘De Quarantaine TOP 100′, heeft Herbert Verhaeghe interessante gasten die vertellen over hoe je positief met de situatie kan omgaan en praat Micha zondagavond om 21 uur met 2 acteurs uit Familie (VTM) die hu opnames stilgelegd zien.

MENT zet ook in deze tijden volop in op live-programma’s met zowel in de voormiddag als in de vooravond een uitgebreid live-blok met positief nieuws, muziek en informatie. Op die manier wil de zender inspelen op wie de dag door de zender wil opzetten.

Ook naar Pasen toe zijn er specifieke programma’s die wellicht bijzonder zullen gesmaakt worden in Vlaanderen.

ADVERTENTIE