De radio start na deze promotievideo.
  Artiesten Nieuws 20/09/2020

  Antwerpenaar Nathan Ambach kwam vervroegd terug naar België

  2020 wordt mijn jaar’ dacht menig creatieve ziel nog in januari. Voor multitalent Nathan Ambach (N8N) was dat niet anders.

  In 2010 verscheen zijn debuutplaat ‘Who is he?’ en logischerwijze wilde hij zijn tien jaar als podiumbeest vieren met optredens van Tel Aviv tot Kaapstad.

  Antwerpenaar Nathan Ambach overwintert ondertussen al negen jaar in Zuid-Afrika, waar hij live-optredens en deejaysets afwisselt met privé-events en studio-opnames met internationale producers. Eind maart kwam hij vervroegd terug naar België nadat alle Afrikaanse optredens door Covid-19 geschrapt of uitgesteld werden.

  Niet voor één gat te vangen en niet het type om stil te zitten, dook Nathan zijn thuisstudio in.
  Nauwelijks twee weken (in quarantaine) later had hij een volledig nieuwe plaat ‘Quarantine Swing’, en begon hij met dagelijkse optredens vanop zijn balkon als ode aan de zorgverleners.

  Zijn nieuwe single ‘Get that Girl’ werd enthousiast onthaald door buren, vrienden en fans en vond zijn weg uiteindelijk naar de radios en de versie van ‘Blurred Lines’ werd zelfs op de sociale media van songwriter Robin Thicke gedeeld.
  Al sinds april speelde hij elke avond vanop zijn balkon een korte set voor iedereen die het wilde horen, geremd noch gehinderd door de lockdown. De miniconcertjes waren spontaan en geïmproviseerd, en lokten weldra een schare luisteraars door mond-tot-mondreclame via sociale media.

  En vanaf donderdag 25 juni brengt N8N de plaat tot leven met zijn Quarantine Swing Quartet met wie hij elke donderdag het live entertainment op zich nemen aan het kanaal bij Axel Vervoordt in Wijnegem in het Restaurant K.

  ***

  • Nathan Ambach beter bekend als N8N is zanger / DJ en promoter.
  • In zijn jeugd fungeerde hij maar liefst twee keer als koorknaap op de concerten van Michael Jackson in ons land.
  • Jaren later stond hij als zanger in het voorprogramma van Seal, Simply red en the Pointer Sisters in zalen zoals het Sportpaleis en Vorst-Nationaal.
  • Sinds 2006 is hij als DJ en promoter actief met zijn label/ nightlife events The Love Below die maandelijkse feestjes in het Antwerpse nachtleven organiseert en zelf draait.
  • In 2010 en 2011 organiseerde hij als promoter de aftershows van Prince in Brussel.
  • Quarantine Swing is zijn 7de plaat en er komt snel een vervolg op.


  perscommunicatie: N8N – 18 september 2020

   

  cover - N8N - Get That Girl

   ADVERTENTIE