Artiesten Nieuws 25/06/2019

Amaryllis Temmerman strikt Nol Havens

Amaryllis Temmerman weet van aanpakken. Na de hitsingle ‘Geef het maar toe’ met John Terra, wist ze nu Nol Havens (VOF De Kunst) te strikken. En ook dit duet ‘Omdat het niet anders kan’ loopt als een trein. Ze staan al weken geparkeerd in diverse hitlijsten, en nu stellen ze ook graag de bijhorende videoclip voor.

Amaryllis Temmerman en Nol Havens (VOF De Kunst) kennen elkaar al jaren. Ze kwamen elkaar steeds op de meest verrassende plaatsen tegen en maakten een hele tijd geleden een belofte: Als we elkaar nog eens totaal onverwachts tegenkomen, dan schrijven we een nummer samen!

Ze delen nu eenmaal de liefde voor (Nederlandstalige) muziek.

En zo geschiedde het.

Beiden bezige bijen, vonden ze begin dit jaar pas de tijd.

Tom Vanstiphout deed de productie.

Deze samenwerking smaakt trouwens naar meer. Er volgt een Belgisch-Nederlandse voorstelling, waarbij Nol de muzikale taalstrijd aangaat met Amaryllis: “Oude Liefde Roest Niet”.

De Nederlandse popgroep VOF de Kunst scoorde in de jaren 80 een monsterhit met ‘Suzanne’. Wereldwijd werden er maar liefst drie miljoen exemplaren van verkocht. Er volgden nog enkele hits zoals ‘1 kopje koffie’ en ‘Oude liefde roest niet’.

Deze keer staat VOF de Kunst niet op de planken met ‘Suzanne’ maar wel met Amaryllis!

Ze grasduinen in elkaars repertoire en gaan samen op zoek naar hun gemeenschappelijke muzikale helden. Ontdek in deze akoestische show hoe VOF de Kunst de hit van Amaryllis ‘1 Moment’ vertolkt en hoe Amaryllis zijn “1 kopje koffie” naar haar hand zet. En natuurlijk – zoals de titel doet vermoeden – ook hun recente hit ‘Omdat het niet anders kan’

Perscommunicatie: Annemie Arnauts – 18 juni 2019

 

Amaryllis Temmerman en Nol Havens - Omdat het niet anders kan... Cover