Artiesten Nieuws 10/05/2022

Amaryllis Temmerman lanceerde haar nieuwe single niet toevallig vanmorgen om half tien

Niet toevallig, om half tien vandaag lanceerde Amaryllis Temmerman haar nieuwe single “Half tien”.
 

Het leven is een wilde zee en zo nu en dan steekt er plots een storm op. Dat overkwam Amaryllis Temmerman. Er volgde een zware ingreep en een revalidatie. Gelukkig kwam alles goed en kan ze weer beginnen optreden. En er is een nieuwe single! Met een nieuwe, frisse look van de zangeres: Amaryllis versie 2.0. 
Op 10 mei om half 10 werd die op Vlaanderen losgelaten.
 
“Half tien” is een feel good nummer over hoe je door het leven heen, (ook als je ouder wordt) geluk kan blijven vinden bij elkaar en in de kleine dingen. Het gevoel van een luie ochtend met een zonnetje buiten of een drankje op de bank na zonsondergang: 2 typische Halftien-momenten. 
 
“Half tien” gaat over verbonden zijn met elkaar en elkaar doodgraag zien, ook al is er soms deining of zware zee. Gewoon meedrijven. Go with the flow!
 
 
Amaryllis : “Ik draag deze single op aan mijn ouders. Ze zijn dit jaar 50 jaar getrouwd en vieren hun gouden jubileum deze zomer. Ze zijn verliefder dan ooit op elkaar. Zelfs na al die jaren nog altijd die wilde haren.”
 
“Op zoek naar mijn huidige ik, heb ik mijn jongere ik en oudere ik eens onder de loep gelegd. Wie was ik vroeger en wie wil ik zijn als ik oud ben? 
Met dit verhaal als achtergrond, heb ik samen met mijn broer Bert de videoclip opgenomen in vakantiedomein Warredal, Neeroeteren.”
 
Single is samen met Tom Vanstiphout geschreven (tekst Amaryllis, muziek Tom)

 

Release single: 10 mei 2022 om half tien
 
perscommunicatie: Kardini – 10 mei 2022
 
 
 
 
cover - Amaryllis Temmerman - Halftien
    ADVERTENTIE