Jaaroverzicht 27/12/2021

Dit zijn de knappe ‘Jaaroverzicht’-koppen:

Nog tot en met donderdag 30 december presenteert Marc Boon ‘Jaaroverzicht 2021’ van MENT, samen met HLN.
Deze knappe koppen geven hun beeld op 2021:
– Stef Willems (Frimout)
Woordvoerder van VIAS, het instituut voor verkeersveiligheid dat achter de Bob-campagne zit. Stef is ook de frontman van de band Frimout. Een mondige kerel, die bijna wekelijks op nationale televisie verschijnt, heel vaak in het nieuws van VRT of VTM én die met zijn 2 voeten leeft in de actualiteit.
– Bob Savenberg
Voormalig drummer bij Clouseau. Songwriter, artiest, manager, producer en de man die de voorbije jaren ook politiek actief was. Het voorbije jaar werd Bob zestig, dus hij zit op een ideale leeftijd om het nieuwsjaar mee te fileren.
– Els de Schepper
Stand-up comedian, actrice, kunstenares, veelzijdig, praatwaterval en … staat ook met haar twee voetjes in de wereld en de actualiteit.
– Bram Van den Berghe
Bracht het voorbije jaar zijn debuutsingle uit, maar is al jaren een veelgevraagde sessiemuzikant. Hij is de vaste gitarist van Niels Destadsbader. Hij is ook de helft van het succes-duo Bram & Lennart. Bram leest het nieuws, volgt de actualiteit en heeft als songwriter en producer voor diverse artiesten ook een massa credibiliteit. Hij staat ook voor de jeugdige, toekomstige generatie.
Uitzending: nog tot en met donderdag 30 december om 17 en 22 uur.