De radio start na deze promotievideo.
  Kalender 12/06/2019

  7de Vlaams Muziekfeest strikt o.a. De Romeo’s, Lindsay, Swoop en Jo Vally

  Vanaf zondag 30 juni kan je in Deinze, Turnhout, Moorsele, Ieper, Pittem, Weelde en Maldegem weer genieten van Het Vlaams Muziekfeest.

  Organisator House Of Entertainment rolt in de zomermaanden weer naar buiten met gratis entertainment en een pak topartiesten. Mario Verbeeck: “De vele positieve reacties die we elk jaar krijgen van onze bezoekers, onze sponsoren en de dorpen en steden waar we te gast zijn met het Vlaams Muziekfeest, stimuleren ons om door te gaan. Ook in het artiestenwereldje hebben we een sterke reputatie opgebouwd, waardoor we hen makkelijk kunnen overtuigen om onze evenementen toe te voegen aan hun kalender. Voor de nieuwe editie hebben we o.a. John Terra, Christoff, Laura Lynn, Lindsay, Swoop, Rene Redley, Jo Vally, Lissa Lewis, Tamara en Tom, Filip D’Haese, Dennie Damaro en De Romeo’s gestrikt. Een gevarieerde, sterke line-up die we uitspelen en die zal zorgen voor onvergetelijke momenten. 

   

  Laat de zomer maar beginnen, want het Vlaams Muziekfeest is er klaar voor. Kempenaar Mario Verbeeck van House Of Entertainment is klaar voor een 7de reeks ‘gratis’ concerten die steeds veel volk op de been brengen. “In de zomermaanden trekken we de kaart van gezelligheid. Mensen zitten of staan voor ons podium terwijl ze genieten van een hapje en drankje, de spelletjes en de gratis topconcerten. Jaar na jaar slagen we erin om het kruim van de Vlaamse muziekwereld te strikken. Ondanks zijn drukke agenda komt Christoff langs in Deinze. We hebben Lindsay, Laura Lynn en Lissa Lewis die voor het vrouwelijke geweld zorgen op het podium. Zanger-accordeonist Johan Veugelersweet hoe hij een massa moet entertainen, net als Dennie Damaro, Rene Redley en Filip D’Haeze. Aan ambiancegroepen geen gebrek, want op het Vlaams Muziekfeest zijn Swoop en De Romeo’s van de partij. Tamara en Tom debuteren, Jo Vally charmeert en in Deinze komt John Terra langs. We gaan voor een gevarieerde editie, met voorop feest en ambiance, want de ervaring leert ons dat mensen komen om zich te amuseren. Het mooie is dat er bij ons nieuwe vriendschappen ontstaan. Muziek verbroederd. Mensen zoeken elkaar op en tussen de optredens nemen ze de tijd voor een praatje of een leuk spelletje, waar ze toffe prijzen mee kunnen winnen. Ik zou zeggen: schrijf de data neer in jouw agenda en zorg dat je erbij bent, want het wordt weer de moeite!”

   

  Het Vlaams Muziekfeest is gratis en vindt plaats op 30 juni (Deinze), 6 juli (Turnhout), 7 juli (Moorsele), 11 juli (Ieper), 14 juli (Pittem), 4 augustus (Weelde) en 25 augustus (Maldegem).

  Vlaams muziekfeest 2019.
  • Zondag 30 juni 2019 – 18u00
  Provinciaal domein DE BRIELMEERSEN  –  Stadionlaan 1 – DEINZE
  Artiesten: Rene Redley, John Terra, Christoff, Laura Lynn, Swoop, Lindsay. 
  • Zaterdag 6 juli 2019 – 20u00
  Nieuwe Kaai plein – Jachthaven  –  Nieuwe Kaai 33 – TURNHOUT
  Artiesten: Rene Redley, Swoop, Johan Veugelers, Lindsay, De Romeo’s, Jo Vally.
  • Zondag 7 juli 2019 – 17u30
  St. Maartensplein  –  Ieperstraat – MOORSELE
  Artiesten: Lissa Lewis, Swoop, Dennie Damara, Jo Vally, Rene Redley, De Romeo’s. 
  • Donderdag 11 juli 2019 – 15u00
  Grote Markt – IEPER
  Artiesten: Jo Vally, Lindsay, Rene Redley, Swoop, Johan Veugelers, De Romeo’s, Lindsay.
  • Zondag 14 juli 2019 – 15u00
  Markt  –  PITTEM
  Artiesten: Rene Redley, Lindsay, Johan Veugelers, De Romeo’s, Jo Vally, Swoop,
  • Zondag 4 augustus 2019 – 14u00
  Gemeenteplein  –  Koning Albertstraat 82 – WEELDE
  Artiesten: Filip D’Haeze, Lindsay, Johan Veugelers, De Romeo’s, Dennie Damaro, Rene Redley,
  • Zondag 25 augustus 2019 – 18u00
  Markt
  Marktstraat 7 – MALDEGEM
  Artiesten: Johan Veugelers, Swoop, Tamara en Tom, Lindsay, Rene Redley, De Romeo’s. 
  perscommunicatie: House of Entertainment– 10 juni 2019
  Vlaams Muziekfeest 2019