Artiesten Nieuws 01/03/2024

Jelle Cleymans en Jonas Van Geel: ‘het ‘live-gevoel’ past gewoon het beste bij ons’

Vandaag, vrijdag 1 maart, komen beste vrienden Jelle Cleymans en Jonas Van Geel met hun gloednieuwe album ‘Morgen Beter’ op de markt en morgen, op zaterdag 2 maart, trappen ze hun nieuwe, gelijknamige theatertour op gang in cultuurcentrum De Werf in Aalst.

Samen met hun vaste band brengen de mannen de nieuwe plaat en uiteraard ontbreken de bekende hits als ‘En Route’, ‘We Kunnen Ons Redden’ en ‘Tijgers’ niet. Om iedereen klaar te stomen voor het album én de tour, bracht het populaire duo al de nieuwe single ‘Anders’ uit. De uptempo song gaat over de welbekende uitdrukking dat tegenpolen elkaar aantrekken.

 

Cleymans & Van Geel:

“Op ons vorig album ‘We Kunnen Ons Redden’ hebben we geprobeerd om eens wat te flirten met elektronische muziek. Voor deze plaat, ‘Morgen Beter’, zijn we teruggegaan naar de basics: een band en twee zangers in de front. Bij elk concert merken we dat het ‘live-gevoel’ gewoon het beste bij ons past. We zijn uitgekomen bij producer/pianist David Poltrock, die drie geweldige muzikanten heeft samengebracht.

Ons nieuwe album klinkt daardoor misschien ook een tikkeltje ruwer dan wat het publiek van ons gewend is, maar langs de andere kant vinden we zelf dat we nog nooit zo poppy en catchy klonken als op deze plaat. Hopelijk vindt de rest van de wereld dat ook.”

 

 

Album:

Cleymans & Van Geel – Met De Noorderzon
Cleymans & Van Geel – Op Ons Tweeën
Cleymans & Van Geel – Als Het Sneeuwt
Cleymans & Van Geel – Tot Ik Je Weer Zie
Cleymans & Van Geel – Samen Alleen
Cleymans & Van Geel – Sfinx
Cleymans & Van Geel – Morgen Beter
Cleymans & Van Geel – Doorgaan
Cleymans & Van Geel – Anders.
Cleymans & Van Geel – Tijd Voor Ons Alleen

perscommunicatie: CNR Records – Mostiko – 1 maart 2024