Over MENT 11/11/2020

11 november 2020 .. net 1 jaar geleden werd MENT Prime geboren…

11 november 2020, dag op dag 1 jaar geleden, werd MENT Prime geboren…

Net een jaar terug opende Jan Jambon de nieuwe MENT-studio en drukte de minister-president op de knop voor de opstart van MENT Prime.. de MENT-zendernaam met programma’s van maandag tot en met zaterdag vanaf 17 uur.
Het was meteen ook de start van een heus innovatieproject dat ons in staat moest stellen om tal van nieuwe programma’s te lanceren, een project dat de steun van de Vlaamse Overheid geniet en door Vlaio erkend werd als ‘innovatie’..

De nieuwe studio en de volledige software-omgeving kreeg intern de naam ‘M.Octopus’ mee, de MENT-octopus.. die met z’n armen alle elementen aan elkaar verbindt. De volledige omgeving maakt de opstart van kwissen en talkshows mogelijk, maar ook live-programma’s met directe interactie met de kijker en (via de MENT app) de luisteraar.

Daarmee is MENT bij de Vlaamse themazenders technisch toonaangevend.

Uitgerekend deze week lanceert MENT nieuwe programma’s als:

  • Hoe was je weekend ?
  • MENT Shownieuws
  • 100 seconden (nieuwe formule vanaf zaterdag)
  • Jill (op woensdag)

Doel is om telkens om 17 en 21 uur een nieuw programma te lanceren… uren om alvast je tv, op MENT te zetten. 17 uur is ook een ideaal moment om je tv-avond te beginnen op donkere winterdagen.

MENT-Prime werd meteen samen met de slogan ‘topnamen-tophits’ gelanceerd…  Na een jaar kunnen we concluderen dat MENT Prime ook bij een jongere doelgroep erg wordt gesmaakt.

Wij blikken terug op een mooie dag, vandaag net een jaar terug.

ADVERTENTIE